Svimmade tre gånger i lördags. Doktor säger epilepsi, vänner säger jag äter för lite o tränar för mycket. Får se vem som har rätt.
98,4 kg Tappat hittills: 0 kg.    Kvarvarande: 31,4 kg.    Kosten följs: Ganska bra.

Visa kostkalendern, 09 februari 2021:
1680 kcal Fett: 62,01g | Prot: 46,26g | Kolh.: 238,84g.   Frukost: ICA Apelsin Fruktdryck, Gouda eller Edamer Ost, Skogaholm Limpa. Lunch: Kokt Ägg, Vitlök, Vitkål, Röd Paprika, Eldorado Snabbnudlar med Smak av Kyckling . Middag: ICA Selection Apelsinjuice, Skogaholm Limpa, Stekt Ägg. Snacks/Annat: Semla, Rulltårta. mer...
2879 kcal Träning: Promenad (Motion) - 5.5 Km/H - 1 timme och 40 minuter, Vila - 14 timmar och 20 minuter, Sömn - 8 timmar. mer...
Ökar 0,3 kg per vecka

17 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Läskigt. Viktigt att kolla upp så det inte är nån sjukdom. Hur många kalorier ligger du på i snitt och hur mycket tränar du? Får man epilepsianfall så brukar man ligga och skaka också. Åtminstone gjorde personen jag såg det. Kan ju vara nån form av blodtrycksfall också. 
09 feb 21 av medlem: astho
Oj oj, varningsklocka... Bra att du kollar upp det.  
09 feb 21 av medlem: Linda Söt
Astho, jag låg och skakade. O efter nästan ett dygn på sjukhuset med EKG så hittas inget fel. En vilopuls på 36, som gjorde sköterskorna nervösa, hihi, men de ser jag bara som ett STORT plus 😄 nu väntas EEG om några veckor  
10 feb 21 av medlem: mia1887
Astho, jag svimmade massor som yngre, men då fick jag alltid yrsel eller flimmer för ögonen först, nu fick jag ingen alls. Ligger enligt appen på 1392 kcal i genomsnitt, kör styrketräning + boxning ca en timme varannan dag, går promenad med barnvagnen en-två timmar per dag.  
10 feb 21 av medlem: mia1887
Ja om du skakar när du svimmar så kan det ju vara en varningsklocka även om det inte behöver vara epilepsi. Nu vet jag inte hur lång du är men tränar du hårt när du tränar så är ju 1400 kcal i lägsta lagen. Se till att äta en banan nån timme innan träningen så kroppen har energi. Å ät mat eller ett ägg efter träningen för påfyllnad. Har du svimmat mycket tidigare så behöver det ju inte ha med kosten att göra heller men en varningssignal är det ju så det är bra att du får det kollat. Om du dragit ner på kalorimängden och börjat träna mer så låter det ju troligt att det har med det att göra så då kan du ju prova att endera öka kalorimängden eller skippa träningen. Promenader däremot borde ju vara rätt lugnt så det kan du ju alltid fortsätta med. Håller tummarna att det löser sig! 
11 feb 21 av medlem: astho
Att träna en timme varannan dag låter inte som det borde vara för mycket. Kanske borde testa asthos råd om att käka nåt före och efter träningen dock, speciellt om det var i samband med det du svimma. Att träna på fastande mage har aldrig funkat bra för mig. Hör dock med läkarna vad de tycker, de borde ju veta bättre än både oss här och vännerna. Nu vet jag inte hur det är i ditt fall, men agående vännerna får man akta sig för s.k. "sabotörer". Om de alltid klagar på om du börjar äta nyttigare och håller på med träning, men inte själva gör det, kan det vara så att de försöker hålla en nere för att de själva är för lata för att förbättra sig. Men som sagt, behöver absolut inte vara fallet här. 
11 feb 21 av medlem: lwstrlifts

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


mia1887 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.