Jaha typiskt. När jag skulle ställa mig på vågen idag för att få en mer exakt startvikt, så var den död. Batteriet helt slut.

Jag valde att börja med Lchf igår. Så nu ska jag räkna kolhydrater men även hålla koll på kalorierna. Igår hade jag överskridit både fett och protein samt kalorier men jag landade på 17 kolhydrater av de 20 som var tanken.
Jag har alltså valt en strikt modell av Lchf, . Det är svårt att komma upp i de där kolhydraterna upptäckte jag, när man äter Lchf. Ändå åt jag massor igår. Var inte hungrig alls. Jag åt kesoplättar med brieost till lunch, lax med creme fraiche till blomkålsris till middag. Jättegott. Idag blir det ägg och bacon med broccoli till lunch och lax till middag. Jag äter normalt inte frukost, men tog en kopp te med en matsked kokosolja.
Än känner jag inga omställningsbiverkningar, men de kommer nog. Jag brukar normalt vräka i mig kolhydrater nämligen. Kan börja morgonen med glass och choklad. Bara en sån sak. Men så har jag också ätit upp mig till 95 kilo. Jag som har vägt 60-65 under hela mitt liv.
Jag funderar på om jag ska köpa en sån där dyr våg som mäter ”allt”. Är de värda pengarna tro? Pepp pepp till alla 💪💪💪

2 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Det var ju en perfekt anledning till att skjuta upp starten och börja dieten nån annan gång i stället😂👍 Batterier är en sån sak som det kan vara hopplöst att komma ihåg att köpa. Särskilt om man vet att det innebär en invägning och start på en diet 😉 
21 dec 22 av medlem: ~Nilla~
Nilla. Här skjuts det inte upp något. Jag får satsa på att mäta mig istället så länge 😃 
21 dec 22 av medlem: raschkatten
Duktigt👍 Jag hade tagit chansen direkt 😉 
21 dec 22 av medlem: ~Nilla~

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.