Tjohooo!!! Ytterligare lite ner...
hade ju bestämt att va riktigt noga under veckorna. Men det gick sådär kan jag säga! 🙈 är extra svårt när jag har tjejerna de två veckor de är hos mej. Sen va det kalas i helgen för lilleman som fyllt 2, och då slank det ner både varm smörgåstårta och 'krokodiltårta'. Men 1kg ner på en v är ju absolut inte fy skam. Det tackar jag för iaf.
Jag, min bättre hälft, hans föräldrar och hans syster ska börja en 'tävling' under 1 år vem som ger ner mest i vikt... 😂 det som står på spel är trisslotter vid varje invägning (var 3:e mån) och efter 1 år blir den som vinner bjuden på mat av de andra... roligt påhitt som inte är på liv eller död! Men klart man vill vinna lixom! Så jag ska försöka göra mitt yttersta. Ja är dock sån att jag tänker, (oavsiktligt, det finns i mitt huvud oavsett om jag rentav tänker det eller ej), 'jag hinner, det är långt kvar, jag kan slarva lite' osv åsså står jag där sen, med 1v kvar och har panik för att inget har hänt och dåligt samvete!
Men men. Står inga miljoner på spel, för skulle nån vinna en miljon på trisslotterna får jag en del av kakan iallafall då allt över 10.000 ska delas...
Jaja, nu ska jag ta mej min ägglatte och njuta av den underbara solen! Får kanske bli en promenix senare tror jag.
Ha en alldeles förträfflig underbar dag alla kämpar där ute!
Puss på er ❤
82,7 kg Tappat hittills: 7,3 kg.    Kvarvarande: 17,7 kg.    Kosten följs: Ganska bra.

Visa kostkalendern, 27 mars 2017:
600 kcal Fett: 61,07g | Prot: 14,69g | Kolh.: 1,13g.   Frukost: Kokosolja, Ägg, Kaffe. mer...
Tappar 1,0 kg per vecka

   Stötta   


     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


johanna_h85 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.