Förra helgens bravader visade sej med råge på vågen. +2.5kg visade det sej i måndags morse.. 😱
Och de har känts redigt sega på att göra sej av med åxå. Fast jag borde väl iof va rätt nöjd med att faktiskt 2.5kg har försvunnit på 5dagar. Men jag trodde att vätskan faktiskt skulle försvinna fortare ön den gjorde. Men men.
Har loggat dåligt denna veckan pga jobb och andra omständigheter i vardagen. Men jag har hållt mej nåttsånär innanför gränserna iaf. (Tror jag 😉) Tränat har jag bara kunnat gjort en gång då en förkylning hoppade på mej i tisdags och har då inte velat utsätta kroppen för med press än den redan har med förkylningen. Hoppas dock att den ska va bättre efter helgen annars så ger jag mej ut i spåret och tar mej an styrketräningen ändå! Det är snart sommar och då SKA jag vara nere i mina 70+-! Förhoppningsvis!
Ha en alldeles superb dag där ute i solen! Jag jobbar till 21.30 ikväll och får inte njuta av det underbara vädret allt för mycket. Å kallt ska det bli igen under helgen så ta vara på värmen idag.
Puss på er 💜
79,5 kg Tappat hittills: 10,5 kg.    Kvarvarande: 14,5 kg.    Kosten följs: Ganska bra.
Ökar 0,2 kg per vecka

   Stötta   

Kommentarer 
Kajsaol: Ja jag upplever det samma. Men det är väl för att man rubbar ketosen såpass mycket och att det tar tid igen att komma in i ketos igen. Det är nog väldigt individuellt men jag verkar va en av de som det tar lite längre tid för att hamna i ketos igen. Men jag visste ju att det skulle bli såhär så det va ju ett medvetet val jag gjorde. Men ACK så gott det var 🙈🙈 Kämpa du med!! 😁 Vi är snart där igen! 😉 
05 maj 17 av medlem: johanna_h85
Kajsaol: Jorå det har gått Rätt så bra ända tills igår då min systerdotter tog konfirmation och det bjöds på smörgåstårta och tårta. Det va inte bra. Men jag hänger inte läpp för det. Återigen ett medvetet val så jag ska inte gnälla egentligen. Ställde mej på vågennoch den visade 79.6 så det är väl inte så farligt ändå. Får hoppas det visar lite mindre till freda'n igen.. 😝 Och för dej?  
08 maj 17 av medlem: johanna_h85
Härligt Kajsaol! Kram <3 
09 maj 17 av medlem: johanna_h85

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


johanna_h85 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.