Ååh om man bara kunde förklara i ord hur nedrans gött detta var!!! Skulle lätt kunna äta upp alltihop. Men får hejda mej å spara lite tills imorrn till typ lunch.
Denna måltiden kommer antagligen inte ge mej det resultat jag förväntar mej på vågen imorrn men det får jag väl bjuda på.
Idag har jag styrketränat lite iaf. Tog emot som fan! På måndag ska jag köra igång med Starting Strength är tänkt, med styrketräning och löpning v.a dag. Typ. Sen beror det på hur övriga dagen ser ut med jobb och allt annat man ska hitta på. Så vi får väl se. Tanken är iaf 5-6 pass/vecka.
Ha det bäst alla

Visa kostkalendern, 11 maj 2017:
1017 kcal Fett: 77,12g | Prot: 66,55g | Kolh.: 14,09g.   Lunch: Vispgrädde, Blandfärs. Middag: Zeta Plommontomater, Gurka (med Skal), Arla köket Crème Fraiche 34%, Tulip Pulled Pork. Snacks/Annat: Kaffe. mer...
2237 kcal Träning: Styrketräning - 30 minuter, Vila - 16 timmar och 30 minuter, Sömn - 7 timmar. mer...

16 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Pulled pork? Har för mig att det finns pulled Turkey också borde vara lite fettsnålare:-) 
11 maj 17 av medlem: horsedoctor
Horsedoctor: det gör det säkert, men då jag äter LCHF är pulled pork ett bättre alternativ för min del. Men för de som äter mer fettsnålt är ju Turkiet ett "smalare" aldernativ såklart.. :)  
11 maj 17 av medlem: johanna_h85
lchf is the shit. ;)  
13 maj 17 av medlem: mrs120512
mrs120512: eller hur!!! Önskar bara att jag var en av dem som slapp räkna och ransonera och hålla koll på vad jag äter. Men tyvärr inte... när jag kommer ner i målvikten kommer jag däremot äta mer liberalt och unna mej mer än jag gör nu...  
14 maj 17 av medlem: johanna_h85
sätt ribban på 600 kalorier per dag. då blir smärt runt höften 
16 maj 17 av medlem: Jervejint
Alltså Jezuz. Är ni ätstörda allihopa? Ursäkta mig,men jag blir förbannad. Att känna sig dålig över den fjutmåldiden? 600 kalorier per dag? på riktigt alltså, man blir ju mörkrädd. Skärpning. 
17 maj 17 av medlem: Kjell Guevara
Alltså.. NEJ! Några 600 kcal/dag kommer jag då INTE sträva efter!! Och att du ens föreslår det är absurt! Ja, jag kommer antagligen rasa i vikt. (Vilket inte hade varit fel viktmässigt så sett) men ur ett hälsoperspektiv kan det knappast vara något att sträva efter. Dessutom har jag ett liv. Med hus, familj, jobb och träning. Med 600kcal om dagen lär jag knappt kunna stå på benen. Än mindre göra allt man "ska" göra under en dag. Jag hamnar runt 1100-1400 i kcal / dag och det är tom nästan i underkant tycker jag. Men det är så det blir när jag äter enligt periodisk fasta 16:8 och inte så stora portioner! Detta klarar jag av utan att känna mej irriterad, trött, sliten, orkeslös och framförallt hungrig!!  
17 maj 17 av medlem: johanna_h85
Och Katrinvogel: Om något av det där var menat till mej så var det inte en fjuttmåltid. Det var ca 200g kött, med ca 1dl créme fraiche och tomat och gurka. Inte heller är jag ätstörd. Jag räknar egentligen inte alls kcal. Men iom att jag äter 2ggr/dag, och dessutom är mer restriktiv när det kommer till protein och kolhydrater så hamnar jag per automatik på kcalunderskott. Mellan måltiderna dricker jag kaffe eller grönt/vitt Te.  
17 maj 17 av medlem: johanna_h85
johanna_h85 jag menade mera den där 600 kcal kommentaren. Det tyckte jag var sjukt. det du skriver låter ju vettigt. 
17 maj 17 av medlem: Kjell Guevara
Katrinvogel Tack. Det va det jag trodde men ville försäkra mej lite.. 😉 
18 maj 17 av medlem: johanna_h85
Jervejint: Uppenbarligen är du bara här för att trolla. Märks lång väg, inte bara på mitt inlägg utan även på andras du har kommenterat. För det första! Du har inte en susning om våra liv. Hur de har sett ut, hur de ser ut. Framförallt vet du inte ALLS HUR vi ser ut! För det andra: Som du tydligen inte kan läsa dej till, så går jag ner i. Vikt, på ett HÄLSOSAMT sätt! Jag är ingen flodhäst. Möjligen i dina ögon för du verkar vilja ha skinn och ben. För det tredje; min gubbe ÄLSKAR att ha mej bredvid sej i sängen! Tom när jag vägde 100kg efter graviditeten ÄLSKADE han det! Han avgudar mej precis som jag är! Jag vill gå ner i vikt och få en hälsosammare kropp för MIN skull! Inte någon annans! Men fortsätt du att klanka ner på andra om det får dej att känna dej bättre. Tydligen gör det dej gott att få andra folk att känna sej värdelösa. MEJ, rår du dock inte på med dina ord!!! Såpass bra självkänsla och självförtroende har jag så den kan du inte ta ifrån mej! Men stackars den tjej/kille som råkar ut för en sån person som dej med den människosynen!!!! ❌🛑 
18 maj 17 av medlem: johanna_h85

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


johanna_h85 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.