Hade massa planer för denna veckan med träning när man har semester för ta och komma vidare. Dock har man varit lite dålig och sånt händer och det får man acca. En sån här resa är aldrig enkel eller rak. Ser jag tillbaka på bilden jag tog innan jag börja och bild från veckan så har mycket hänt. Jag minns knappt när jag vägde 108kg men minns hur trasig och dåligt jag mådde då och vet att jag är bättre idag. Bara att ibland har man dåliga dagar. Längtar efter att nå mitt mål och sedan få utmana mig med att lägga ut för och efterbilder även om jag inte vill det.

8 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
hade varit roligt att se, din resa har ju varit lång och målmedveten. men vill man inte ska man ge fan i det!! däremot tror jag det är viktigt att ha, även om man inte vill dela med sig.  
05 jul 18 av medlem: findus72
Ja jag tog kort och alla mått innan jag börja för att ha och dela med mig. Det var ett av målen att publicera det när jag är klar då jag alltid har varit så anti mot lägga ut något från den dåliga tiden, men jag skulle nog kunna släppa det mer om jag lägger ut det och kan känna mig stolt. Sen vill jag ju hjälpa och inspirera andra till ett bättre liv. Så jag kommer stå fast vid att lägga ut bilderna sen. ^^ 
05 jul 18 av medlem: Song ji ra

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Song ji ra 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.