Efter mycket om och män så har jag nu bestämt mig för vara mer öppen om hur allt går med min resa både på bloggen och på IG. Så idag tog jag mig i kragen och gjorde det jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag har nu lagt ut för och efterbilder. Ni hittar min instagram här om ni vill kolla hur det har gått för mig på 1 ½ år.

https://www.instagram.com/song_ji_ra/

44 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Wow! Imponerande! Du har verkligen kämpat på... hoppas du mår lika bra som du ser ut 😊 
24 jul 18 av medlem: sofie.a.82
Sofie.a.82 Jag mår mycket bättre än vad jag gjorde för 1 år sedan. Som jag skrev i inlägget på IG bara lite ångest och nedstämdhet ibland när en del saker blir för jobbiga annars så är det inte ofta jag har min panikångest attack längre. Minskats väldigt mycket sen jag kom i form. Tack så jätte mycket för den fina kommentaren ^^ <3 
24 jul 18 av medlem: Song ji ra
vilket otroligt jobb du har gjort och gör! men har jag sagt förut.. du är en riktig kämpe, att vara så fokuserad under så lång tid.. makalös respekt från min håll!!! 👏💪👏 
24 jul 18 av medlem: findus72
Tack så mycket igen för ännu en fin kommentar Findus ^^ Ja jag trodde inte jag skulle klara det när det har gått så här lång tid men man måste ju lära sig att sånt tar tid då man gör om ens liv. 
24 jul 18 av medlem: Song ji ra
Hello! Vad heter du på IG?❣️ 
30 jul 18 av medlem: annliswallin
https://www.instagram.com/song_ji_ra/ Det som imponerar är att du har gått från att gå ner i vikt till att ändra hur du lever på riktigt. Alla kan gå ner i vikt det är liksom inte svårt, så länge man verkligen vill. Men att gå från gå ner till att byta hela livstanken det är det som imponerar på mig. Jag märker ju på mig själv att efter 4 juni när jag liksom var klar för sommaren, har jag börjat dels dricka en gång i veckan men också godis en gång i veckan och då funkar det inte för mig att man är duktig resten!  
30 jul 18 av medlem: findus72
Annliswallin jag heter Song ji ra på IG :)  
05 aug 18 av medlem: Song ji ra
Findus 71 Tack så mycket för dem fina orden. Ja det var en del av målet att ändra livsstil och äta bra för att må bra och ha energi och bli av med panikångesten och depressionen och gå ner i vikt skulle jag må bra av men sen van jag så mycket annat också. Nu gillar man att äta bra för man mår så bra och träna är kul, man ser det inte som en jobbig och tråkig sak. Nä har jag hållit mig ifrån onyttiga saker minst 2-3 veckor så kan jag inte unna mig men bygger upp frysen nu igen med goda saker som är nyttigare och inte påverkar mina mål och drömmar så mycket. Kommer komma ut lite recept och sånt nu på bloggen. Har försökt säkert 5-6 gånger nu att hitta någon metod för få till dem här sötsakerna så dem blir nyttigare och inget dåligt socker i.  
05 aug 18 av medlem: Song ji ra
Otroligt vad duktig du är!!! 
05 aug 18 av medlem: lisa_ericson
Tack Så mycket :) 
05 aug 18 av medlem: Song ji ra
Wow vilken resa! Du kan vara väldigt nöjd med vad du har åstadkommit och vart du är. En väldigt söt tjej. Bra jobbat! Men ta hand om magen och dig! :) 
05 aug 18 av medlem: ifrpt
IFRPT jadå jag är nöj men efter allt så vet jag att jag kan komma längre och jag ska ge allt nu för att nå mina mål.  
05 aug 18 av medlem: Song ji ra
Härligt jobbat, Song Ji Ra! Inspirerande instagram :)  
05 aug 18 av medlem: Ronnie_I
Ronnie_I Tycker du det tack så mycket ^_^ 
05 aug 18 av medlem: Song ji ra
såg bilderna på IG. Sjukt bra kämpat😁👍🏾👍🏾 
05 aug 18 av medlem: peterabrafi
Tack så mycket. 
05 aug 18 av medlem: Song ji ra

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Song ji ra 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.