Äntligen ledig från båda jobben idag ^_^ Fast jag kommer jobba med en del tårtdekorationer hemma idag som jag inte har tid att göra på ena jobbet. Ju fortare det blir klart ju bättre för mig och henne. DÅ hinner vi baka och göra allt vi planerar och kan göra till halloween.

Eftersom man är ledig så kunde man ta lite sovmorgon idag och det var skönt. Jag passar även på att unna mig lite extra gott till frukosten med en NOCCO och lite recovery igen. Sen ska jag även jobba vid datorn på lite recept. Dels vill jag hitta mer nyttigt att ha i frysen för prova men sen även jobba upp med lite recept som vi kan lägga fram till företag och privatpersoner på ena jobbet som nu har börjat fråga om rawfood och annat nyttigt fika. Det området landar helt på mig då min chef inte kan det där alls och inte är utbildad. Så ja en hel del jobb även om man är hemma. Kommer även träna, ingen vilodag idag. Kondition står på schemat men även lite styrketräning med magen blir det :D

Blev så överraskad och glad på jobbet igår och det byggde upp min energi ännu mer till att kämpa vidare. En vän till familjen kom in på jobbet för köpa lunch till sin man och jag har bara träffat han på jobbet sedan jag börja där och mins inte när jag träffa hans fru senast. Hon trodde först inte det var jag och blev så schokad och säger jag har ju bara sett bilderna du har lagt ut och aldrig sett dig sedan du börja komma i form. Men hon blev så schokad och tappa hakan och hon var så stolt och prata med mig lite om sån resa då hon med jobbar med sin vikt och berömde mig massa och klappa mig på armen och jag blev så glad. Ingen i min närhet har påpekat det jag har uppnått med min vikt och hälsa. Dem säger inget så få höra henne och få klappen på armen fick mig att må så jäkla bra. Synd bara att inte andra kan vara lika glada som hon och oppa. Utan nu går alla och säger att man inte får gå ner mer eller måste gå upp i vikt för jag har gått åt fel håll och är sjuk nu. Tack för det stödet. Tur jag har oppa vid min sida i alla fall.



     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Song ji ra 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.