Skönt att man har ett sånt bättre jobb nu som får en på bättre tankar och en chef som bryr sig om en. Idag har vi hunnit med mycket även om vi valde att bara jobba till 1 idag. Har även fått lite jobb gjort hemma för marknaden och vi kan snart stryka en sak till på listan. Idag har man inte haft så mycket dåliga tankar från gamla jobbet då allt är så positivt på nya jobbet så idag har jag fått till ett bra träningspass även om det inte blev så långt pass som jag trodde. Imorgon ska vi jobba på igen och på onsdag med. På torsdag blir det att sova hos chefen. Då ska bli planera och jobba med lite saker hos henne på kvällen och mysa och ha det trevligt och sen jobba på som fan tidigt på fredag morgon. Tror denna veckan kan bli jäkla bra. Vet dock inte än om jag måste jobba på lördag för då blir det ännu en vecka då man bara är ledig söndag men det gör inget. Man kör inte slut på sig nu som man gjorde på förra. Sover även mer nu också och bättre så sömnen håller jag på 8-9 timmar.

4 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
All träning som blir av, är bra träning. Ser blir inte passen alltid så bra som man önskar. Bara man får svettas så är jag nöjd. Det verkar onekligen rulla på med nya jobbet? Låter kanon! 
22 okt 18 av medlem: HobbeTiger
Ja de är sant. Svettas jag dock inte så känns det bra om jag vet att jag har fått bra kontakt med musklerna i övningarna. Ja det rullar på och vi har fullt upp denna veckan och nästa som det ser ut nu och vi har marknad och tidning inplanerat så det är lite kaos xD Men imorgon är jag ledig men jobbar vidare hemma och ska träna lite extra då jag ska sova hos chefen på torsdag kväll och kanske får sova hos henne fredag till lördag med. Nu tränar jag axlar, armar och lite mage ikväll :) 
23 okt 18 av medlem: Song ji ra

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Song ji ra 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.