Första gången på flera månader som jag ger upp med något. Upplägget från chefen funka inte för mig som jag trodde. Eftersom det är från en PT hon hade så visste jag att det var ju gjort för henne och att risken finns att det inte kommer passa mig och det gjorde det inte. Svårt att förklara men det känns bara fel i kroppen, inte glad längre, energin är bort och jag får inte träna nästan heller och det gör mig sämre med och proteinet är lågt med. Jag blev aldrig mätt på ett bra sätt. Kändes som jag alltid hade överätit för det var så mycket. Så jag går från och med idag tillbaka till mina egna upplägg innan det är för sent. Så efter jobbet idag ska jag fan ha en NOCCO och bar.

12 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Goda proteinbar är fasiken det bästa! ❤️ 
17 nov 18 av medlem: HobbeTiger
Underligt att ett kostschema från en PT är låg på protein. 🙄 Å att inte träna? fy.... låter deprimerande. 
17 nov 18 av medlem: jean1molin
Ja jag blev en aning nere. Igår skit jag i schemat på kvällen så tog det jag ville och la mig. Redan idag på morgonen var jag pigg och tränade innan jobbet och åt min gröt och kosttillskott. Jag har varit så pigg och glad redan första dagen med mina egna fria val. Så idag har jag varit jätte glad och varit ute på kvällspromenad och ja nu är energin uppe igen och jag mår bättre.  
17 nov 18 av medlem: Song ji ra
Så härligt att du har mer energi. Man skall inte rucka på koncept som fungerar för en själv.  
17 nov 18 av medlem: jean1molin
Nä det märkte jag nu xD Fick gjort ett jäkla bra pass nu ikväll och det märktes att man mår bättre. Fick bra kontakt med axlarna och jäkla bra kontakt i magmusklerna och kunde pressa mig en hel del idag. Så det var skönt. Men imorgon blir det bara yoga och promenad. Nu är musklerna så spända så måste vila dem lite nu. Blir även spikmatta.  
17 nov 18 av medlem: Song ji ra
Om du vill svettas, prova vinyasa yoga med David Magon. Finns på Youtube och Gaia dot com 
18 nov 18 av medlem: TinnaGeneve
tack men nej tack. Har testat sån yoga och jag gillar lugn yoga. Svettas vill jag göra på löpbandet och styrketräningen. 
18 nov 18 av medlem: Song ji ra

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Song ji ra 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.