Det var skönt att ta en vilodag igår. En heldag på jobbet med mycket beställningar och fix för kanske årets sista julmarknad (hoppas jag och chefen xD). Sen gick vi lite bananas på varandra då hon är lite små dålig och jag är pigg. Hon tog emot lite extra beställningar och sen valde jag att ta emot en extra. Sen sluta det med att jag tog en till och då blev vi så konstiga som vi blev sist vi tog vatten över huvudet. Så vi hade en jätte bra och kul fredag igår.

Tråkig nog på vägen hem så börja jag bli lite illamående och trött. Förvåna mig inte då jag inte hade fått i mig all mat jag skulle få i mig. Men jag tog en NOCCO och en riskaka med lite jordnötssmör på och satt vid datorn och packa godis. Tråkigt nog fick jag inte upp energin så bestämde mig för att lyssna på kroppen och inte träna igår på kvällen. Känner nu idag på morgonen att jag gjorde helt rätt.

Idag står det mycket på göra listan. En del jobb för marknaden ska göras och lite annat små fix hemma. Sen träning och jag fundera på köra ett pass för hela kroppen idag. Sen om jag hinner och har energi kvar så ska jag upp till föräldrarna en stund och hjälpa mamma lite med bakning.

2 Anhängare    Stötta   


     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Song ji ra 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.