Fy fan. Minns inte när man fick ett sånt här jäkla återfall. 2 skit dåliga dagar. Nedstämd och illamående och ändå vill man så mycket i kost och träning men det känns som man har tappat sig lite. Känns som man inte har ett mål eller något att sträva efter. SÅ nu får man ta och dra upp sig själv i kragen hårt. Allt med nya tag och löften senaste månaden har nu känts som tomma ord. Trodde jag visste vart jag hade mig men nä det hade jag tydligen inte. Så nu planerar jag noga igenom nytt upplägg med maten. Jag ska ha en bra mängd kcal och kolhydrater och protein samt fett. Så har nu börjat jobba med det idag. Ska bygga upp en plan med vart jag vill komma med allt och vad för resultat jag strävar efter. Det ska nu ner på papper och jag ska fixa verktyg som ska påminna mig hela tiden om vad jag kämpar för och allt ska ner på papper nu så jag alltid kan se det. Hoppas bara jag kan få tillbaka glädjen snart med. Fundera på testa d-vitamin då jag tror jag har åkt på lite vinter depression. Håller på se över lite saker att beställa hem igen så fundera på slänga med en burk i orden då. Nu ska man sova, upp tidigt imorgon och ingen aning om hur det går imorgon. Jag vet bara säkert att det blir en lika lång dag som idag :S

15 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Drabbas alltid av vinterdepression, även om jag tycker depression är ett starkt ord! Väljer att beskriva det som vintertrötthet! Hoppas du hittar något för att få energi igen, jag har faktiskt ett rent helsike med det. 
06 dec 18 av medlem: findus72
D-vitamin 5000 IE om dagen september- april har fungerat bra på mig. Om jag minns rätt sen jag läste som mest om det här så var rekommenderade dagliga högdoser 5000IE för män och 2000IE för kvinnor. 
06 dec 18 av medlem: PerJ
Findus72: Ja det är ibland rätt jobbigt beroende på hur hög grad man åker på. Jag har dock levt med depression typ hela mitt tonårsliv och gått in i väggen 3 gånger i mitt liv. Så för mig är denna nivån rätt okej som tur är. Börjar komma tillbaka nu lite och jag försöker bygga upp en plan och syfte nu med träningen för peppa mig själv. Typ så jag tävlar lite med mig själv bara för få igång mig och ha en bra motivation s jag kan klara dem sista 14kg:) Okej tack så mycket för tipset. Ska snart beställa hem saker så ska se om jag kan slänga med lite d-vitamine. 
06 dec 18 av medlem: Song ji ra
Därför jag vägrar kalla det för depression, det är något helt annat. För mig handlar det ju att hjärnan reagerar på bristen av ljus!! Har du 16 kg kvar? Kommer ihåg när du la upp dina före efter bilder några månader sedan.  
07 dec 18 av medlem: findus72
Kämpa vännen! ❤️ 
07 dec 18 av medlem: HobbeTiger
Kom bara ihåg att det är en dålig period och inte ett dåligt liv ❤️ Stay strong  
07 dec 18 av medlem: wada_
Tack för allt pep det värmer hjärtat. Idag har det gått bra på jobbet och haft det kul men sista 2 timmarna var jag helt slut så då var det svårt att hålla energin uppe. Hade även tagit 4 NOCCO och fick inte mer energi. Så idag blir det ingen träning. Fått upp ögonen lite mer och reflekterat över en del saker. Så ja nu blir det andra tillvägagångssätt från och med imorgon så det blir intressant.  
07 dec 18 av medlem: Song ji ra
Känner igen mig i det du skriver....men nu jäklar ska det ske. Fokus, fokus, fokus! 
08 dec 18 av medlem: marita.nilsson51
Samma här marita.nilsson51. Nu jäklar, fokus och fokus även om det inte blev en bra siffra denna veckan så slår det inte ner mig just nu. Gör om och gör rätt som jag och min chef säger hela tiden på jobbet xD 
08 dec 18 av medlem: Song ji ra

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Song ji ra 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.