Gott nytt år på er! Så peppad för nya året även om man inte mår så bra i kroppen som man själv vill vara. Köpte igår en sak på loppis billigt som jag längtar efter att få hem och ska kolla om det funkar för säljaren att jag och pappa kommer och monterar ihop det och tar det idag efter lunch. Så idag blir det nog inget skoj med den utan kanske imorgon.

Hoppas 12 slaget var bra, själv låg man och sov då man inte är helt 100 nu så försökte jag härda ut med bingo och mat hos föräldrarna och hade gjort nyttig fika och åt lagom med mat. Men sen klara jag inte hålla masken mer så sa snabbt att jag ville hem. La mig typ direkt så skit i 12 slaget. Ville bara se nu på morgonen hur allt låg till och under nyår gick man bara upp 0,2 så det gjorde mig stolt ^^

Detta året ska mycket hända men till släkten och nära kommer jag göra som jag gjorde i början av min resa hålla tyst om det och sedan släppa bomben med för och efterbilder och sånt när jag är framme. Då man har fått mycket skit så håller jag mig borta från dåligt folk i år och fokus på mig och min hälsa och drömmar. Ni ska få se som säger massa skit ;) Ge aldrig upp om sånt ni inte kan gå 1 dag utan att tänka på.

16 Anhängare    Stötta   


     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Song ji ra 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.