Börjar få upp ögonen lite mer nu att man gör framsteg även om vikten står stilla. Börjar se bra ut med en del saker i spegeln så något händer även om siffrorna inte visar det. Jag har nu börjat mina 20dagar på gymmet och körde andra gången idag.

Efter gymmet så fick jag en kommentar från ett företag som tydligen blev inspirerade och intresserade av en. Undrar hur detta kommer sluta. Valde att svara och fick svar tillbaka och skrev igen. Efter det inget svar än. Så får se om det leder till något. Så nervös. Nu ska jag vila kroppen lite och sedan blir det ett konditionspass då jag har sovit halva dagen eftersom jag låg vaken mer än halva natten så behöver jag få mer steg gjorda.

3 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Jag kommer ihåg när du visade före och efter bilder för första gången det som slog mig redan då att du "såg" färdig ut! Nu är ju detta min åsikt, och du vet att jag verkligen tycker man fullständigt ska skita i vad andra säger. Man ska följa sin plan, ta lärdom, ändra eller fortsätta. Du har ju tränat ett bra tag nu, antar att du byggt lite muskler och byggt lite styrka. Jag tänker på din målvikt 60 kg, är det verkligen ett mål du har? Min tanke är du har kommit så långt, att själva vikten är den verkligen central fortfarande!? 
29 jan 19 av medlem: findus72

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Song ji ra 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.