Så jävla tråkigt. Pendlar mellan 81-79 fram och tillbax. Inget mer händer. Äter i te mycket borde ju gå ner mer bara för det
Bajs

11 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Kör du 5:2 fortfarande eller loggar du kcal? 
27 jan 19 av medlem: miapia123
Samma här, pendlar fram o tillbaka. Så irriterande! 
27 jan 19 av medlem: raschkatten
Kör 5:2 mån o tor utöver så försöker jag äta normalt med fokus på mer grönsaker och mindre sött / småäta. Har fungerat att gå ner så tidigare men känns att med ålder så blir det tuffare att bli av med dessa kg :( 
27 jan 19 av medlem: Jaanika72
Jag märker stor skillnad när jag ökar min ämnesomsättning. Kan vara så att din har stannat upp för att du äter för lite, vilket jag tycker är ganska vanligt. Sök på YT efter ”Jeff Nippard diet”. Hans video ”My full shredding diet plan” är väldigt bra och går igenom grundligt vad man ska tänka på. Hans videor är vetenskapligt baserade på studier och inte ”bro-science”. 
28 jan 19 av medlem: ohlis84
Tillägg: Vad jag lärt mig under åren är att när jag påbörjar min diet är att hitta vart min kaloriintag ligger under 1-2v. När jag inte tappar vikt eller ökar så har jag hittat balansen. Därefter balanserar jag ut mitt intag. Ca 2g protein/kg, 15-20% fett och resten kolhydrater. Sen kör man på vecka efter vecka beroende hur mycket man vill gå ner och hur snabbt. Nu kör jag 12v så det går ganska långsamt men jag känner mig aldrig hungrig, vilket är det viktigaste vid diet. 
28 jan 19 av medlem: ohlis84
Tack dör tipset. Väldigt värdefull och intressant  
28 jan 19 av medlem: Jaanika72
Äter man för lite så gör det att man inte går ner eller i värsta fall går upp. Ät lagom mycket av bra mat och träna så kommer det nog gå hände lite igen. Har själv haft såna stunder när jag började gå ner. Man måste ta sig förbi det och ändra kost och träning då och då. Jag har varit stilla nu i 6-7 månader då jag fokusera på bygga muskler en tid och nu ska det bli mer förbränning och då måste jag ändra kosten och träningen för något ska hända. Kör man samma hela tiden så vänjer sig kroppen till slut och då får den inte jobba och då går man inte heller ner.  
04 feb 19 av medlem: Song ji ra

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Jaanika72 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.