Under det förra året då jag gick upp allt igen så skänkte jag inte då förra årets viktminskning många tankar. Kan inte begripa det. Nu tänker jag på den hela tiden. Det känns som om jag skulle gå ner lika mycket så skulle jag minsann respektera mig så mycket att jag aldrig skulle bli en tjockis igen. Så jag måste ha glömt av hur mycket jag kämpade förra gången. Jag har inte haft nån respekt för mitt viktarbete alls. Det ska inte hända igen.

Denna gång kommer jag att ta tiden efter att jag gått ner på allvar. Jag har redan nu börjat planera hur jag ska göra. Jag ska fortsätta skriva här och logga min vikt. Från början varje vecka och med tiden varannan. Kanske en gång i månaden om vikten verkar vara stabil. Det blir att ställa alarm.


Kommentarer 
Jag tror att det är så med oss som har lätt för att gå upp, man måste antigen räkna kalorier eller äta på ett sätt/ enligt ngn regel så man inte går upp igen. Jag har vägt 122 som mest och 75 som lägst under de sista 15 åren. Så fort jag slutar tänka på vad jag äter går jag upp. Intressant grej som jag har märkt dock är att det 1. Alltid är en kick att gå ner 2. Hur snygg jag känner mig inte är ett direkt resultat av vikten, dvs jag kan känna mig ful och tjock/ snygg och nöjd oavsett om jag väger 75 eller 95... (över 100 är jag aldrig nöjd dock) Kämpa på! Har du klarat det en gång så kommer du klara det igen! 
09 feb 19 av medlem: nystartare
Precis mina tankar. Min plan är att väga mig ofta och fortsätta min diet. Röra på mig, gymma och promenera, sova ordentligt, unna mig friskvård. Men framförallt att väga mig ofta. Det ska bli spännande, den stora utmaningen för mig är alltid sommarsemestern.  
12 feb 19 av medlem: HeavyMia

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.