Imorgon är min officiella vägdag men jag kollade idag och har gått UPP 0,6 kg... Detta går inte och jag som ska resa bort nu över påsk. Hur ska det gå med all mat och godis?!
Det värsta tycker jag är att det är bara ett par hundra kcal jag har övertrasserat med utom i lördags då. Då blev det betydligt mer.;Jag trodde jag låg på 500 kalorier under för att gå ner 0,5 kg i veckan men det kan det ju inte vara om jag äter typ 200 över 5-6 dagar och går upp 0,6 kg!
Nä! Detta går inte. Efter påsk ska jag köra några dagars kvickstart med shakers. Sen ska jag prova ligga 700 kcal under i en vecka dvs 1100 kcal. Efter det går jag tillbaka till 1300 kcal per dag igen för att jag faktiskt går ner på det. Men det bekymrar mig att jag inte verkar kunna äta mycket mer än så ändå... För jag hade ett plus då förra veckan också och då hade jag också övertrasserat veckan innan. Jaja, jag har åtminstone en långsiktig plan. Jag har hela detta år på mig att gå ner mina kilon - och kanske mer! Ha en fin onsdag alla kämpar 🌷

5 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
De där 0.6 kanske beror på att du åt senare i går kväll? Själv har jag inga tider jag äter på. Men ser ändå på vågen att det kan skifta upp till 1 kg om jag äter för nära inpå läggdags..  
17 apr 19 av medlem: NB.Kondoski
Ja det förstås, vi får se i morgon 
17 apr 19 av medlem: raschkatten
Jag läste nånstans att kroppen kan lagra ca 500gr kolhydrater i muskler och lever. (Kan varit ett annat namn än kolhydrater med. glykogen????) varje 100gr binder i sig upp 500g vatten. Så om du går från tomma depåer till att snaska i dig massa godis så kanske du fyller dina depåer varpå de binder upp vätska. Kändes som det stämmer bra in på mig själv nämligen. 
17 apr 19 av medlem: Helu76

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.