Plötsligt kan jag ha ett par svarta jeans som legat i garderoben några år. Ett annat jeanspar har blivit hängiga. Topparna har börjat bli stora men jag kan fortfarande ha dem som tur är. Det blir så dyrt att köpa allt nytt.

Ja något händer, men vikten står nästan still. Konstigt.

22 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Det är vanligt att vikten stannar ett tag när du börjar nå den vikt din kropp anser som ”hälsosam”. Har man haft mycket överflöd av fett så försvinner det snabbt med en drastisk kaloriminskning men när allt det överflödiga är borta kommer kroppen som sagt vilja stanna vid den vikten ett tag. För att få bort det sista så kommer träning hjälpa mer än att minska ännu mer på antalet kalorier. På så sätt kan man också börja forma sin kropp så som man skulle vilja ha den. Vet inte om detta hjälpte men tyckte det var kul att skriva iallafall, har läst på ganska mycket om det här😂 
05 nov 19 av medlem: stella12311
Ja det är härligt när gamla kläder passar igen 😄 De sitter ju dessutom mycket snyggare också 🤙 Du behöver inte köpa allt nytt, går att få tag på fina kläder på Tradera till ett rimligt pris 😄 
05 nov 19 av medlem: Kaneli@
Tack jo det är jättekul. Stella, jo jag har hört nånting liknande förut så kanske tycker kroppen att det börjar bli klart. Men det tycker inte jag. Jag har 7 kilo kvar men kan nöja mig med 4-5 innan jag ska lära mig hålla nollan. Jag får se hur jag gör med träning. Har inte råd med gym och har svårt att ta mig för att träna hemma. Det blir inte av helt enkelt. Det får bli promenader typ.  
05 nov 19 av medlem: raschkatten
Samma här, har ca 7 kg kvar, men nu går det långsamt. Har nog hittat en platå där kroppen vill vila ett tag. Är bara att ta nya tag! Men det är trevligt när man märker det på kläderna iaf! 
06 nov 19 av medlem: Lunsara
Samma här. Fantastiskt när kroppen reagerar oavsett vikten. 
07 nov 19 av medlem: Miipan

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.