Nä nu fick jag såna där tankar om att det är lönlöst igen. Jag blir så irriterad på mig själv när det händer. För givetvis är det inte lönlöst. Jag HAR ju gått ner hälften ju! Det är bara det att det ”goda” livet kommer vägen hela tiden, kalas och fester... semlor ... Jag planerar ju in lite fika ibland men det tycker jag att jag borde kunna äta. Det ska inte sitta i nån enstaka dag av överskott utan det är det man käkar varje annan dag som borde föra en framåt tycker jag. Men det går trögt. Jag har ändå hållit på i 14 månader. Jag skulle förstås vilja gå ner de sista 9 kilona men har bestämt mig för att lära mig hålla nollan efter den 1 juni oavsett vad jag väger då. Det kommer säkert att bli en utmaning det också.

10 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Sunt tänk! Man måste försöka hitta kroppens trivselvikt. Kanske hålla nollan ett tag för att orka köra på igen vid ett senare tillfälle ❤️ 
19 feb 20 av medlem: elak ostmacka
Ja, jag har tagit pauser med jämna mellanrum, ibland långa. Man måste orka och i det långa loppet så är det ju viktigast att lära sig hålla vikten, det är ju det man ska hela livet sedan. 
19 feb 20 av medlem: grodaist

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.