Det blev en massa alkohol på klubben i helgen. Jag som skulle sitta hemma i helgen var det tänkt, men så ringde väninnan. Nåja, det var en trevlig kväll.

Har jag rätt att beklaga mig när jag gör sånt här? Antagligen inte. Men förra veckan gick jag upp ett halvt kilo och hade skött mig hela veckan, andra veckor har jag stått stilla eller gått ner när jag varit på fest eller ute och ätit trerätters så det verkar inte sitta i om jag övertrasserar på helgen. Nåja. Jag får (som vanligt) se vad som hänt på fredag. Fram till dess får ni ha en trevlig vecka.

12 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Jodå, jag tycker du har rätt att beklaga dig lite!! Och det är värt att det för att ha lite kul tycker jag. Jag har börjat lägga in en fasta dag efter jag har gjort liknande saker och då är man snabbt ikapp igen. Kämpa på!! 
09 mar 20 av medlem: Jernevik
Jernevik, hur fastar du då? Enbart vätska?  
10 mar 20 av medlem: raschkatten
Ja, kör bara vatten då med lite elektrolyter i. Försöker köra en del lite längre vattenfasta också, tex 72 timmars. Det låter lite som det kunde vara bra för dig att testa det också kanske? Och sluta ligga så lågt på kalorierna hela tiden. Det var lättare än jag trodde att fasta längre perioder. Och det sköna är att man inte behöver tänka på om man ska ta något litet, för det ska man inte för minsta lilla man stoppar i sig bryter fastan.  
10 mar 20 av medlem: Jernevik

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.