Jag har inte varit här på evigheter. Jag gav upp nämligen, ordentligt! Jag har ätit vad jag haft lust till. Och det syns på vågen. Vet inte vad jag väger i morgonvikt men var på hälsocentralen för nån vecka sedan och de vägde mig, jag vägde ung 86 kilo. Jag har alltså gått upp ca 9 kilo på ett halvår typ. Snacka om att jag känner mig knäckt.

Idag blev jag tvungen att åka och köpa nya byxor, men det var med nöd och näppe jag kom in i ett par stretchjeans i storlek 46. Magen är hur stor som helst! Jag höll på att bryta ihop.
Jag har inte några kvinnliga former förutom tuttarna då... mitt huvud är numera klotrunt, dubbelhakan är jäääääättestor.
Jag ser ut som jag är gravid! Runtom! Med råge.
Mina ytterkläder är för små också, får inte igen jackorna längre... Få på sig skorna är en pärs.

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Så idag köpte jag en massa Naturdiet. För att bara börja någonstans. Och grannen skulle beställa hem Herbalife pulverdiet, så då beställde jag ett par burkar med henne. Om det är ett dåligt beslut vet jag inte, jag vet bara att jag måste ändra på något och griper efter halmstrån här. Tre veckors kickstart får det bli. Mvh jojobantaren nr 1.

3 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Bara att du tar tag i det igen är ju en vinst. Verkar ju också som du har motivationen. Pulver kan väl absolut funka som en kick start men det stora jobbet är ju att hitta en hållbar livsstil som funkar över tid så du slipper jojobantningen. Sikta på 0,5-1 kg i veckan och inte mer så du hittar dina kalorigränser. Det är svårare om man lägger sig väldigt lågt och rasar i vikt för då äter man troligtvis alldeles för lite och har inte en susning om vad som är lagom för kroppen. Å så tröttnar man och ger upp och vips är jojobantningen där igen. Ta bort förbud och lär dig äta med måtta. Det är inte farligt att äta nån kaka ibland men man kan skippa att äta upp hela kakpaketet. Felet många gör tror jag är att när man äter nåt onyttigt så blir man så besviken på sig själv att man åt av det förbjudna så allt är förstört och man kan lika gärna trycka i sig hela paketet. Om man istället tillåter sig att äta en kaka och ser till att det ryms i budgeten så har man en win win situation. Du fixar det här. Upp på hästen och sikta på att få dina byxor och jackor att sitta bra igen. 💪 
26 apr 21 av medlem: astho
Tack för ditt långa svar astho, det värmde. Jag är lite i chock efter att jag tog morgonvikt idag. 90 kilo. Får kris-känsla. Jag brukar se de här programmen My 600 lb life och där brukar dr Now sätta sina patienter på en ordentlig diet på en gång. Jag känner mig som om jag väger 300 kilo, även om det ”bara” är nästan 100. Jag lugnar mig nog men just nu känner jag att jag MÅSTE ta tag i min vikt NU. Så det får bli lite svältkost så här från början plus helt sockerfritt. Jag kan inte fatta att detta är jag!  
27 apr 21 av medlem: raschkatten
Socker- och kolhydratsfritt hjälper mot hunger och sötsug.  
27 apr 21 av medlem: Camelina68

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.