Nu börjar jag vara nervös inför morgondagens vägning. Jag behöver verkligen ett minus för att känna att jag inte är så tjock (som jag är)… och det är fara värt att det inte händer.

Jag klev upp och åt tre kakor och två hårdbrödmackor jättesent i går kväll. Men har inte ätit på kvällarna på länge nu så det går allt bättre att stå emot kvällssuget.

9 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Är ändå lite imponerad över att du blir gottesugen när du sover. 😊 Själv är jag så trött så mat är det minsta jag tänker på då. Det har jag å andra sidan fullt upp med på dagen. Hehe. Skönt att det går åt rätt håll med nattätandet. 👍 
10 jun 21 av medlem: astho
Astho jag vet inte heller varför jag får ana cravings mitt i nätterna, jag kan få det trots en rejäl middag tidigare. Men jag tror att jag ”fick” det i vintras när jag klev upp och åt massor av ost mitt i nätterna. Kunde inte sluta äta. Nåt slags missbruk helt enkelt. Det krävs väldigt mycket vilja för att jag inte ska äta på natten. Så det är ett stort problem för mig att jag motarbetar mig själv så här. Men igår klev jag inte upp! Fast jag låg och kände hur gott det skulle vara med några nattsmörgåsar…  
11 jun 21 av medlem: raschkatten
Det var starkt av dig att stå emot suget. Är det så att du vaknar ofta på natten kanske? Man brukar ju vara rätt trött när man vaknar då så oftast kommer ju suget på kvällen istället. Men det är nog en ovana du fått in så bara du kommer över tröskeln så fixar det sig nog. De flesta har ju vana att äta gott framför tvn och det har jag bytt ut mot isvatten och tandborstning istället vilket hjälpt. Sen brukar jag äta gottat på dagen istället så man inte ställer in sig på att nu ska det fredagsmysas och då vräks det in. För mig har det funkat bra att inte se gottat som nåt man äter vid särskilda tillfällen utan mer som att jag äter en bit när som helst vilket gör det lättare att inte frossa. Jag blir liksom nöjd av att äta en chokladbit eller nån näve chips men skulle jag ställa in mig på nåt slags tv mys skulle jag ha svårare med begränsningen för då blir det mer nåt man går och längtar efter hela dagen. Jag äter oftast just när jag är sugen och då bara litegrann. Kämpa på att stå emot nattgottat så är jag säker på att din hjärna kommer avprogrammeras.  
11 jun 21 av medlem: astho

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.