Kollar på My 600 lb life. En kvinna på 257 kg som envisas med att hon INTE äter fast hon knappt gått ner på fem månader. Dr Now säger att hon lurar sig själv. Men hon fortsätter bara klaga. Snacka om envis människa. Hon är lite som mig faktiskt. Jag envisas med att jag äter så lite nu men det kan inte stämma för då skulle jag gått ner mer. Enkel matematik.

9 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Ja det är ett mycket fascinerande program. De är väldigt bra på att ljuga för sig själva. Men när de väl skärper till sig så borde det gå undan. Men lite undrar man varför de vill ha operation när de kan gå ner så mycket på egen hand bara de anstränger sig. Det är ju inte så att man slutar gilla mat bara för att man opererar sig tänker jag. 
13 jun 21 av medlem: astho
Många ser operation som en enkel utväg, speciellt de som har hetsätning eller liknande. De kan helt enkelt inte äta lika mkt som tidigare 🤷🏼‍♀️ Men det är ingen hållbar utväg det eller… min kompis med ätstörning töjde ut magen så det blev nästan som vanligt igen efter 9-12 månader. Så gick ner med rasande fart, men gick sen upp väldigt snabbt igen.. 
13 jun 21 av medlem: wickian
Astho, jo jag fascineras av dem. Och de går ju ner enormt mycket innan operationen de som anstränger sig.  
14 jun 21 av medlem: raschkatten
Wickian, men så himla trist. Ett sånt slöseri! Jo operation är nog inte alltid av godo.  
14 jun 21 av medlem: raschkatten
Jag känner inte kvinnan MEN jag gick upp 20kg under en lång tid jag inte åt nånting typ. Så det kan stämma. Jag kunde inte gå ner ett gram i vikt!!!... förrän nu som jag äter 5 mål per dag och rätt kilokalori/dag. 
16 jun 21 av medlem: alvacasa

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.