Ikväll ska jag iväg på lite party, det ska bli kul och jag har faktiskt bestämt att jag ska kunna dricka lite alkohol ibland . Jag har däremot skippat allt annat. Glass, godis och bakverk och socker överlag såklart.
Jag blev så glad över mitt minus igår att jag messade mina tjejkompisar och berättade. Tänk att jag gått ner nästan 6 kilo på de här 7 veckorna! Det är ju helt fantastiskt! Det börjar synas lite också, bland annat har dubbelhakan minskat. (Jag blir ju tyvärr så rund i ansiktet när jag går upp)
Jag har inte mätt magen alls men har säkert minskat några cm där med. Jag känner mig nåt så vansinnigt nöjd med resultatet hittills, men det är mycket kvar. Jag väger ändå 84,2kg… det är väldigt många fler kilon än jag vill väga. Om jag får drömma så vill jag väga 65-68 kg. Och dit skall jag! Jag behöver bara lite tid . Om det fortsätter så här ligger jag under 80 kilo i slutet på juli. Tänk va, 70plus! Men har jag otur så hamnar jag på en platå… ja ja, det är bara att kämpa på. Pepp till alla 💪💪💪

29 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Härligt! 👏 Å jag är säker på att du kommer nå ditt mål om du fortsätter som du gör nu. 👍 
19 jun 21 av medlem: astho
Men härligt jobbat!! 
19 jun 21 av medlem: bdkan
så underbart detta fixar du 👍💐🥰 
19 jun 21 av medlem: Öste
Bra jobbat 👍. Jag tror liksom du att någon gång får vi unna oss något extra och sedan komma igen. Du kommer lyckas 💪 
19 jun 21 av medlem: Tilda 2
Gott jobbat, njut av kvällen. Det man äter en dag har ingen betydelse, de är vad man äter varje dag som sätter vikten. Tyvärr så tar det lite längre tid innan det syns på magen än andra delar (jag blir också väldigt rund i ansiktet), detta pga att det ar längre tid för skinnet att dra åt sig. Ha så roligt på festen. 
19 jun 21 av medlem: iHbg71

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.