Fortfarande svårt att se reultaten i spegeln, men de övre bilderna är Aug 2020 och de undre idag. STRONGER. redo att starta ett nytt kapitel i livet.

Visa kostkalendern, 09 juli 2021:
2010 kcal Fett: 66,49g | Prot: 137,39g | Kolh.: 206,57g.   Frukost: Kinder Kinder Maxi, Tärnad Avokado, Sötpotatis Tunnbröd, Lindahls Kvarg Päron-Vaniljsmak, Banan. Lunch: Cocktailtomater, Kronfågel Salladskyckling, Santa Maria Taco Sauce Hot, Vitt Ris (Långkornigt, Kokt), Ägg. Middag: Poseidon Vannamei Räka, Arla Riven Ost Mozzarella, Santa Maria Taco Sauce Hot, Liba Bröd Liba Original. Snacks/Annat: Santa Maria Taco Sauce Hot, Arla Riven Ost Mozzarella, Liba Bröd Liba Original, Morotskaka med Glasyr. mer...
2661 kcal Träning: Fitbit - 24 timmar. mer...

55 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Wow 😮🙌🏻👏🏻👏🏻👏🏻 
09 jul 21 av medlem: wanna_be_hot
duktig du är, du är jättefin, känner igen mig, har gått från xxl till small men tycker fortfarande att jag inte ser nån skillnad när jag ser mig i spegeln, det måste sitta i huvudet.  
09 jul 21 av medlem: belindha
Förhoppningsvis så lär man sig, känns bättre nu när man tränar ordentligt i alla fall för muskler gör stor skillnad  
10 jul 21 av medlem: Hypnosmatte
Jätte tack till alla som kämpat här o delat sorg o bedrövelser o lyckade viktminskningar. 30kg ner för mig, tog det över fyra år. Behövde äta upp mig med rätt mängd vitaminer, mineraler o för mig rätt inställda vegoproteiner och naturligt förhållande till kolhydrater. Då klickade till i kropp o knopp. Man blir inte snyggare, bara lättare att andas och njuta av att röra kroppen. Se upp med att styrketräna för hårt o sänka kolhydrater det gör många sjuka nu och förstörde mina bästa år i livet. Njut av ditt liv och gör inget förhastat modernt som du inte kan ändra på sen. 
10 jul 21 av medlem: alvacasa
Jag försöker ha en bra balans mellan fett, protein och kolhydrater, drar inte ner på kolhydraterna men protein är fokus för att öka muskelmassan. Känner att jag har en bra balans i kosten och styrketräning är precis vad jag behöver för att tighta till armar och ben efter att ha tappat nästan 59kg.☺️ 
10 jul 21 av medlem: Hypnosmatte

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Hypnosmatte 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.