Ingenting händer för jag har slarvat o ätit om kvällarna. Räknade ut att det är 8 månader till maj inklusive september men det kommer bli svårt att gå ner 10 kilo på den tiden i min takt nu. Men jag ska ändå försöka. Jag måste sluta med nattamat för det första. Men det är svårt för jag är hungrig om kvällarna.

12 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Du skulle kunna planera in natt maten. Jag jobbar natt så ha en annorlunda dagsruntin än de flesta. Det går bra att äta frukost, lunch, middag (1/2), andra 1/2 middag efter kl23, små mellanmål kl02 sedan frukost kl06 innan jag sova hela dagen. Och går ner bara ser till att jag håller mina kalorier/kolhydrater inom dagens mål 
10 sep 21 av medlem: mermsie
Om du är hungrig på kvällen så har du nog ätit för lite på dagen. Försök äta middag vid sjutiden så slipper du bli hungrig till läggdags. 
10 sep 21 av medlem: astho
❤️kämpa på, du fixar det! 🙌 
10 sep 21 av medlem: Mias nya liv
de största intagen av mål ska vara frukost och mat mitt på dagen. det är på dagen du bränner mest kalorier. på natten bränner du också men inte i de mängderna. hitta något på kvällen som är mättande att äta o ät innan kl 20 :)  
11 sep 21 av medlem: snapesnapeseverussnape
Jag tyckte det var jättejobbigt att vara hungrig på kvällen men nu ser jag till att få i mig minst 500 kalorier till middag eller dela upp så ca 300 kal middag och att man kan äta något för ca 200 kalorier lite senare äter hellre då lite mindre kal till lunch eller låter bli mellanmål. 
11 sep 21 av medlem: Fjärilsregnbåge

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.