Jag fick så bra resultat sist jag vägde mig så nu har jag inte vägt mig varje dag, som jag brukar, sen dess.
Jag är tydligen oerhört beroende av att få bra siffror på vågen. Då känner jag mig så nöjd. Vet inte varför eftersom jag efter alla år som jojobantare vet att man går upp ibland utan orsak. Jag är ju 61 så mens och klimakterie är över. Men jag samlar lätt på mig vattenvikt. Och ibland blir jag förstoppad. Men jag blir ändå nedslagen när vågen plussar. Fast vem blir inte det förstås?

Igår kände jag att mina byxor börjat hänga lite bakom rumpa och lår. Däremot inte kring midjan. Det är så typiskt va! Kurvigt är snyggt så jag skulle gärna behålla rumpa lår och byst men det är där det försvinner först.

5 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Heja dig! Du har ju en sund inställning till viktminskningen. Jag försöker låta bli vågen och bara väga mig en gång i veckan. Så imorgon blir min dom. Det som förundrar mig att FatSecret lagt mig på 1900kcal som mål för viktminskning, jag ligger på ungefär 1300kcal per dag, sedan försöker jag gå minst 30 min per dag, och det räknas ju inte bort! Men vi håller i och håller ut! 
26 jan 23 av medlem: Jitte56
Testa linfrön mot förstoppning. Det funkade för mig. En msk hela linfrön sköljer jag ner utan att tugga. Går på toa nästan varje dag nu för tiden☺️👍 
27 jan 23 av medlem: ~Nilla~
Jag tar en matsked linfrön varje dag 😀 
27 jan 23 av medlem: raschkatten

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.