Jag har gått ner men är Fortfarande ett halvkilo upp. Så går det. Hade nog varit mindre om jag inte ätit massor av osten som blev kvar efter helgen. Men jag har ju sagt att det får bli så här under sommaren. Kommer nog stå och stampa på -15 till i höst. Men sen är jag på banan igen. En kort stund.

Jag vill kunna leva ut och njuta av sommaren också. Och Inte nu men nästa torsdag bär det av till Haparanda. Det är festligheter på gång där den helgen. Så den är också inräknad.

Jaja, tro inte att jag tappat motivationen, den är lika stark som vanligt. Jag kör på om veckorna med strikt LCHF (utan ost i kylskåpet 😎) och varannan vecka el var tredje, så är det lite festligheter. Men alla är planerade. Sista festen blir 5 augusti då min bästis fyller år. Sen blir det inget förrän halloween. Jag lever väldans inrutat och trivs med det. Jag tror det kommer ta ca 1,5 år sammanlagt för mig att tappa mina 30 kilo. Sista 8-10 brukar ju vara tröga säger alla. Ha en bra dag och pepp pepp till alla kämpar 💪💪💪

19 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Det skadar inte att bygga in några dagar utan diet i ditt schema. Det hjälper eftersom det ger dig något att se fram emot. Vad händer i Haparanda btw? Något intressant? 
05 jul 23 av medlem: ZephyreS
ZephyreS. Årets cruising och tydligen nån festival eftersom det tydligen är inträde torsdag fredag lördag 
05 jul 23 av medlem: raschkatten
Ahh Classic Motor Meet 2023. Ser kul ut. 
05 jul 23 av medlem: ZephyreS
Man måste få leva lite, helt rätt! 
05 jul 23 av medlem: Tobben0591
Man äter för att leva, glöm inte det. Hur lång tid din viktnedgång tar spelar ju absolut ingen roll. Tycker att du är fantastisk och en verklig förebild 🥰 
05 jul 23 av medlem: Mias nya liv

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.