Det här med att räkna ut hur lång tid det kommer att ta att göra sig av med ett visst antal kilon. Jag har drygt 7,5 kilo kvar. Har gått ner 22 med ett snitt på 2 kilo i månaden. Nu plötsligt går det väldigt sakta sen en tid (jag räknar även med tiden nu när jag gör mig av med vattenvikt) och jag kan inte dra ner på fler kalorier. Jag trodde jag skulle klara detta till i februari men har fått tänka om, jag kommer antagligen att få kämpa till i maj. Men det är okej. Jag är ändå så fokuserad.

Igår sa min dotter som jag inte träffat på en tid att ”oj vad du har blivit smal mamma. Det är stor skillnad.” och det är det, jag håller med. Men än är jag inte nöjd. Jag vill väga 65 kilo till mina 168 cm. Det är lagom.

Ha en bra dag alla kämpar 💪

13 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Jag tror att visst är det hjälpsam att har ett mål. Men ibland att sätta en tidsgräns på det kan öka stressen på individen och i vissa fall göra det svårare att når målet! Fortsätt kämpa, ta din tid och uppskattar alla dem positiva framgångar! Själv gick jag ner 28kg i typ 10 månader och sedan haft ett kämpigt år där jag hade svårt att hålla vikten stabilt medan jag väntar på rätt behandling. Jag börjar känna mig positivt att jag har hittat tillbaka till banen igen🙂 Det är min synvinkel att det viktigaste är att fortsätta göra ditt bästa och göra det på nyttigt sätt så att man har färdigheter att fortsätta efter "bantningen" att leva på ett hållbart, hälsosamt och glad levnadsstandard  
07 nov 23 av medlem: mermsie
Jo att sätta en tidsgräns bör man nog inte göra. Då kommer stressen som ett brev på posten. Men har ändå tänkt lite i de banorna efter att jag räknade ut mitt snitt per månad. Samtidigt så känner jag att det får ta den tid det tar. Tiden går ju i allafall liksom.  
08 nov 23 av medlem: raschkatten

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.