Dagens tanke. Det känns mer och mer som jag är klar. Jag har lyckats gå ner 24 kilo, ibland pendlar jag uppåt. Men det går jag ner igen ganska snabbt. Men jag skulle VILJA gå ner 5 kilo till ändå. Men gör liksom inget åt det. Ja ja … jag tänker att jag har på mig till i sommar. Har jag inte lagt manken till och gått ner till dess så nöjer jag mig. Jag fortsätter att väga mig ofta som vanligt, så vikten inte drar iväg igen.

Pepp pepp till alla kämpar 💪💪💪

59 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Pepp, pepp o pepp till dej 🤗 Själv har jag spårat ur efter helgerna o nu en veckas förkylning, men tänker kravla mej upp på banan igen. Nu kör vi! 💪 
15 jan 24 av medlem: Padingen
Litet tips...prova, under en vecka, att inte äta efter ett viss klockslag, tex efter kl 19. Inget annat än vatten från kl 19... Kan det vara ett peppigt tips? 
15 jan 24 av medlem: Ultramannen
Bästa peppen jag stött på hittills är Johan Fogelberg. Exempelvis podden "Träning utan trams". 👌 
15 jan 24 av medlem: Labbråttan
Tack behöver peppen 
15 jan 24 av medlem: Annamaria_ö
Pepp till dig med! Ibland kan det hjälpa med att chocka kroppen att göra något i träningsform som man inte brukar göra! Kämpa på! 
16 jan 24 av medlem: Nenne99
Testat min ”nya” vikt ett tag. Känner att jag vill gå ner lite till, konstigt nog har jag saknat att äta ”strikt” så nu kör vi minst 10 kg till. Mår mycket bättre med mitt skalmanschema. Pepp pepp tillbaka 🌻🌻 
16 jan 24 av medlem: Nonni2
5 kg till i sommar...det är möjligt. Jag har gått ned 2 kg enligt vägen, sedan årsskiftet https://thomas.lummi.se/2024/01/17/17-januari-2024/ 
17 jan 24 av medlem: Ultramannen
Hur mycket vikt jag någonsin gått ner har jag alltid velat ”bara tio till” och inte tagit hänsyn till vad kroppen mår bäst i. 
17 jan 24 av medlem: kejtie
Hur lång är du? Jag är 169 cm och väger just nu 70. Vid tidigare viktnedgång för några år sedan vägde jag 52. När jag kollar på foton tillbaka ser jag tydligt att jag slutade se ”bra” ut när jag vägde mindre än 68. Allt försvann såsom bröst och rumpa. Lätt att man bara fortsätter gå ner bara för man kan men ändå något att tänka på. 
17 jan 24 av medlem: minmi80
Mimmi, jag är 168cm och jag vägde 65 kilo till jag var nästan 50, vilket jag trivdes med. Är 62 år idag.  
17 jan 24 av medlem: raschkatten

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.