Nu har det gått en hel månad sedan jag började fokusera på min viktresa. Jag har hittills slagit två stycken av mina egna rekord; 1. Fastat i längre än 19 dagar vilket var mitt tidigare rekord; 2. Gått ner 18.4 kg på 31 dag (har aldrig gått ner så mycket på så kort tid).

Det är endast 2.5 dagar kvar tills jag kan avbryta min fasta.
Då kommer jag att bevisa för mig själv att jag faktiskt är kapabel till att nå mina mål utan att snubbla på mållinjen varje gång, att jag är uthållig och dedikerad.

17 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Hur fastar du? Jag döööör av hunger och ger upp😥 behöver tipps och instpo 🥰 
01 feb 24 av medlem: Michaelaw85
För mig är det lättare att veta att jag helt enkelt inte får äta och det är det som håller mig från att äta. Mitt problem är mer att jag överäter när jag väl inte fastar. 😅 Så vet inte om jag är så mycket till hjälp.  
01 feb 24 av medlem: Intryck
Det kommer resultera i jojo bantning, att ha så strikta restriktioner leder bara till att man överäter och både kroppen och sinnet mår dåligt. Jättefint att du känner dig stolt men det är varken nödvändigt eller nyttigt att gå ner i vikt så snabbt, speciellt när det resulterar i att man oftas går upp i vikt igen/mår dåligt på resan. Vad som hjälpte mig var att försöka ändra både min relation till mat och hur jag såg på min viktresa. Det är ingen quickfix, utan något man faktiskt kan fortsätta med hela livet. Så att inte ha förbud från mat jag tycker om hjälper mig att inte överäta, extremer åt båda hållen blir aldrig bra. Man kan ligga i ett kalorieunderskott samtidigt som man varken svälter sig själv eller tar bort allt man tycker om, jag lovar! ❤️ 
04 feb 24 av medlem: hallonpaj1337
Geeee tips snälla! Behöver det 
04 feb 24 av medlem: zhaallaa
Här är en fastare till! Men 19 dagars sammanhängande vattenfasta eller? 
05 feb 24 av medlem: Konemyriam
19 dagars sammanhängande "fasta". Var mer än endast vatten som jag drack. Skrev mer om det i tidigare inlägg. ☺️ 
05 feb 24 av medlem: Intryck
Det viktiga för att klara av fastan, som jag har märkt är att äta bra fetter och hålla sig borta från vissa kolhydrater ( bröd, pasta, för mycket frukt), då de triggar insulinet och matar sötsuget. Naturens kolhydrater fungerar bra. Ät bra fetter( olivolja, nötter, smör). Idag fastade jag 19 timmar. Jag bröt min fasta kl.15. Måltid 1: stekt kål med fläskkarré, kvarg med cashewnötter Mellis: 1 banan, 1 äpple Kvällsmat: 2 stekta ägg i smör, kvarg med cashewnötter. Jag fastar varje dag mellan 15-21 timmar. Det varierar beroende på min menscykel. På helgerna fastar jag men unnar mig ” salta pinnar, sötpotatis chips eller nåt annat jag är sugen på. Jag avslutar alltid mitt ätfönster med ” feta alternativ”, nötter och ost.  
07 feb 24 av medlem: Konemyriam

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Intryck 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.