Nu är det bestämt, jag ska sakta gå över från LCHF till vanlig mat. Mycket beror det på att jag tappar enormt mycket hår. Jag vet ju såklart inte varför men det enda jag ändrat på är maten. Det började när jag ätit lchf i 5-6 månader. Och det är tydligen inte ovanligt. Jag kommer säkert gå upp lite från början, men ska lägga mig på ett kaloriunderskott då isåfall.
Igår åt jag en portion fläsk, sallad med ris till middag och en kartong baconsnacks på bion. Det syntes på vågen i morse men men. Jag går på bio så sällan.

16 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Om du går lite så kan det mycket väl vara att du binder lite mera vätska om du lägger om kosten. Sedan så är det ju som så att ät mindre kalorier än vad man gör av med så går man ner i vikt, lätt att skriva och säga men svårare att implementera i livet. Mitt tippa är att dricka vatten om du ej känner samma mätthetskänsla när du trappar ner din LCHF kost. Lycka till!👍🏽💪🏽 
12 feb 24 av medlem: Mr peter
Bra kämpat. Bara 7 kvar till målet. Du kommer att fixa det👍👍 
13 feb 24 av medlem: Helmer71
Tack ska ni ha. Ja jag märker ju att jag lagt på mig vatten för så snabbt går man inte upp. Men det har jag räknat med. 7 kilo kvar ja… dem tar jag tag i sen. Känns som att det viktigaste är att hitta en bra balans först. 
13 feb 24 av medlem: raschkatten
Har hört förr att en del lchf tappar hår. Är det någon som vet vad det beror på? Försök få k dig 70-80 gr ptoteindricla om dagen. ”Elit nutrition whey 100 är bäst. 
13 feb 24 av medlem: Anders L 67
Jag är en stark förespråkare för att äta vanlig mat, kan vara vegetariskt eller veganskt. Att strikt gå på en speciell diet anser jag vara jobbigt. Jag har testat LCHF, och det fungerade. Men...och jag säger men..om man äter vanlig mat och har koll på energiintaget för övrigt så går man också ned i vikt. Jag hoppas att dina problem löser sig. 
13 feb 24 av medlem: Ultramannen

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.