Veganmat innebär mera mat med mera kolhydrater och mindre protein. Sen kan man ju äta fabrikstillverkad köttersättning. Vilket har blivit fallet för mig en del dagar. Även proteinpulver har fått slinka ner för att få upp proteinmängden. Hemmagjord seitan var en ny upplevelse. Veteglutenbaserad proteinkälla. Magen har funkat hyfsat men en del gasbildning har det blivit. Kikärter verkar vara en gasbildare för mig. Linser funkar bra. Rotsaker i ugnen är favorit.
77,9 kg Tappat hittills: 15,1 kg.    Kvarvarande: 0 kg.    Kosten följs: Ganska bra.

Visa kostkalendern, 08 november 2016:
2335 kcal Fett: 48,03g | Prot: 119,48g | Kolh.: 337,61g.   Frukost: Stekt Potatis, Vindruvor, Garant Havregryn, Tartex Tartex, Chef Select Hummus Original, AXA Rågflingor, Äpple, Wasa Husman, Blåbär (Osötade, Frysta). Lunch: Seitan, Tartex Tartex, Weight Watchers Linssoppa, Wasa Husman, Hummus. Middag: Quorn Quornfärs, Stekt Potatis, Findus Rotfrukter. Snacks/Annat: Lösgodis, Pågen Surdegskex, Lindt Choklad 70%, Garant Bladspenat, Go Green Sojadryck Naturell Osockrad, Hampaprotein, Raw Food Shop Ärtproteinpulver, Superfruit Spirulina, Dadlar, Satsumas, Banan, Findus Hackad Grönkål. mer...
2716 kcal Träning: Cykling (Långsamt) - 18 Km/H - 30 minuter, Styrketräning (Måttlig) - 1 timme och 30 minuter, Vila - 14 timmar, Sömn - 8 timmar. mer...
Ökar 0,2 kg per vecka

2 Anhängare    Stötta   


     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


horsedoctor 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.