Min resa börjar närma sig slutet här... Nya resor kommer.
Nästa steg blir att hålla vikten. Mn vet ju hur lätt man lägger på sig igen...
Men 82 är borta och jag är i stort sett halverad människa. Det gör ju tyvärr man har för mycket hud kvar på kroppen. Man är ju inte 20 längre.... Kan nog bli bukplastik för min del!
Ha en trevlig 6. Juni-kväll allihopa ❤️
|
1231 kcal
|
Fett: 72,81g | Prot: 78,77g | Kolh.: 66,67g.
Frukost: Njie ProPud Caramel, Kaffe, Arla Mellanmjölk 1,5%. Lunch: Äppelkaka, Vanliga Pannkakor. Middag: ICA Selection Benfri Karré, Scan Tjock Grillkorv, K-Salat Lyx Potatissallad, ICA Selection Benfri Karré . mer...
|
|
Kommentarer
Duktiga du! Lycka till med operationen, du har kämpat så bra!!
06 jun 18 av medlem: Sandraduic
|
06 jun 18 av medlem: simon.hanzen
|
Så jäkla grym är du! 💪 stor förebild! får man bekosta en operation själv när man tappar så mycket vikt. eller kan man få se gratis via sjukvård?
06 jun 18 av medlem: NB.Kondoski
|
Tack :)
Har jag tur kan den eventuellt bli finansierad via landstinget.
Ska bli kallad till bedömning någon gång i sommar/höst 🤨
06 jun 18 av medlem: simon.hanzen
|
Nb, man kan i de flesta fallen få det gratis , känner mer än en person som har fått det gratis . Speciellt sådana som har minskat på magsäcken (dock måste de vänta i 2 år efter op)
06 jun 18 av medlem: wada_
|
En del påstår att om man vattenfastar längre perioder så startar kroppen en recycling process (autofagi) som bryter ned protein i de vävnader som inte längre behövs - typ hud, muskler m.m. Detta inträffar inte vid bantning eller gastric bypass op. eftersom man tillför protein externt. Hoppas det stämmer :-)
06 jun 18 av medlem: Shapeshift
|
Starkt jobbat, du inspirerar med din stora viktnedgång. Informera gärna mer om vad som händer gällande operation i framtiden :)
07 jun 18 av medlem: Idge
|
07 jun 18 av medlem: simon.hanzen
|
08 jun 18 av medlem: Magicadehex84
|
|
|
|
|
Lämna en kommentar
Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
|
|
|
simon.hanzen 's vikthistorik
|