Nästa onsdag blir det in till bedömning för bukplastik...
Nervöst och spännande 🙈🙈🙈

Visa kostkalendern, 12 juni 2018:
1204 kcal Fett: 36,80g | Prot: 70,79g | Kolh.: 143,91g.   Frukost: Njie ProPud Chocolate, Kaffe, Arla Mellanmjölk 1,5%. Lunch: Göteborgs Utvalda Fröknäcke Havre & Solrosfrön, Pauluns Superknäcke, Fjällbrynt Messmör. Middag: Lasagne med Kött. Snacks/Annat: Blåbärsmuffins. mer...

32 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Lycka till, hoppas de är tillmötesgående och proffsiga! 
12 jun 18 av medlem: Stasiulek
Tack! Bara hört positivt om dem så jag är säkert i väldigt trygga händer.  
12 jun 18 av medlem: simon.hanzen
Spännande! Hoppas dom kan hjälpa dig 😊 
12 jun 18 av medlem: sofie.a.82
Vad häftigt! Kommer säkert gå asbra :)  
13 jun 18 av medlem: Sandrrrrra
Lycka till! 
13 jun 18 av medlem: Lana1977
Håller tummar och tår att det går bra. Lycka till. 
13 jun 18 av medlem: AnTiMe710507
Lycka till :) 
13 jun 18 av medlem: EnBantare
Simon, vilken jävla resa du gör! Fan vad du är inspirerande och fantastisk! Allt kommer bli bra för dej! :) 
13 jun 18 av medlem: Ronnie_I
😀 Hoppas hoppas 🤗 
13 jun 18 av medlem: NB.Kondoski
Glöm inte ta före bilder ! Och mitt enda tips är stå på dig! När jag skulle få plastik kirurgi för buken (opererat magen ca 7 ggr och de sydde så fult) så sa de att de inte gör ärr korrigeringar. Fick avslag på meljet jag lämnade in med bilder. Bad om en tid och jag t o m grät av frustration. Efter ett långt samtal med tårar så fick JG operationen ! Ge nt snabbt upp om de skulle säga nej! Hopps det går bra. Din resa har varit så inspirerande ! Good luck 
13 jun 18 av medlem: wada_
Min syster gjorde det för 3 veckor sen. Är redan super nöjd och mår kanon! Lycka till det kommer att gå jättebra!!!! 
13 jun 18 av medlem: Allytah
Lycka till! 
13 jun 18 av medlem: Jag kan om jag vill ❤️

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


simon.hanzen 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.