God morgon på er. Fan vad jag är pigg idag. Hela dagen jobbade jag igår då jag va på mitt gamla jobb och sen fick jag slänga iväg mig till det nya och jobba 3 timmar. Jag han dock med ett grymt härligt träningspass på kvällen när jag kom hem. Dock blev jag så jäkla trött vid 7 när jag nästan var klar. Så jag bara duscha och gjorde mig klar ör sängen och la mig halv 8 och somnade fort. Visste att jag skulle vakna tidigt men halv 4 kändes bra ändå. Så har hunnit småstäda lite och ätit. Nu ska jag se lite på tunnelbanan och sen är det äntligen dags för sista dagen på det jäkla jobbet och sen är man fri från dem. Kommer bli så skönt och slippa all mobbning och annan skit där. Tror det kommer hjälpa min viktresa mycket med att få komma till ett mer gladare jobb där vi skrattar varje dag och stöttar varandra. Idag har jag lite att göra hemma men kommer ändå köra min 2 timmars träning idag då jag slutar 12 idag.

5 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Skönt somna tidigt. Är man skittrött, så är det bara att lägga sig. Idag skall det tränas och svettas. Skönt med sista dagen på gamla jobbet!?! Skall försöka ta en rejäl tur ut i det fina vädret idag. Kämpa på ❤️ 
20 okt 18 av medlem: HobbeTiger
Gött. Jag trodde det skulle bli ett okej slut men frugan kom till jobbet och försökte läxa upp mig och var otrevlig och hota med att inte ge mig någon lön för denna månaden och var mycket otrevlig. Så det blev inget bra slut idag så har haft svårt med träningen idag och mått lite dåligt. Tänkte träna igen nu ikväll men kommer nog inte klara av det. Blir nog en dusch eller något och bara lägga mig i sängen och sova tidigt igen. Vill bara komma igång på nya jobbet och få sista lönen från det gamla och glömma dem jävla otacksamma idioterna.  
20 okt 18 av medlem: Song ji ra
Men va tusan, skall det strulas in i det sista?! Hoppas det blir kanon på nya jobbet. Du är bäst, glöm inte det. 💪❤️ 
20 okt 18 av medlem: HobbeTiger
ja tydligen, mycket otrevlig va hon så ville bara sluta sista passet fort så jag slipper dem sen. Men nu är man inte kvar mer och så fort jag får lönen nästa vecka nu så kan jag släppa dem för gott och varken jag eller min familj kommer sätta vår fot på det jävla stället någonsin. Det nya är så mycket bättre och min nya chef står bakom mig med allt och om dem inte ger mig min lön så sa min nya chef att vi kommer gå vidare med det och sätta dem inför rätta. Så hoppas dem ger min den lönen jag ska ha så jag kan släppa allt fort och försöka må bättre fort. Mår en aning dåligt nu efter all skit och hot jag fick igår.  
20 okt 18 av medlem: Song ji ra
Fy tusan. Förstår att du mår dåligt och är uppskakad av detta. Du är duktig som kämpar på och det är bra att nya arbetsgivaren stöttar dig i detta. Håller tummarna för att det ordnar sig med lönen, så att du kan gå vidare med detta bakom dig. Försöker själv komma i ordning med träning och kost. Lite uppförsbacke nu med det mesta känns det som. Var stark! 
21 okt 18 av medlem: HobbeTiger
Tack så mycket för stödet <3 
21 okt 18 av medlem: Song ji ra

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Song ji ra 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.