kyckling med smör-majonnäs

Visa kostkalendern, 28 april 2018:
2210 kcal Fett: 173,27g | Prot: 158,75g | Kolh.: 5,65g.   Frukost: Ägg. Lunch: Ägg. Middag: MAJONNÄS av Milbona Smör (Normalsaltat), Garant Kyckling Hel Färsk. mer...


Kommentarer 
mat ska vara njutbart- det där ser inte bra ut på nåt sätt! men alla är olika. kör hårt! 
28 apr 18 av medlem: Pipakungen
info för alla (ingen annan) som vågar prova, så är det supergott med rå kyckling (eller i det här fallet, rumstempererad efter 45 timmar i 23 grader) 
28 apr 18 av medlem: peo
fyyyy..... 
28 apr 18 av medlem: Sandrrrrra
Hej, varför 43 timmar i rumstemp? 
28 apr 18 av medlem: Ninanaaaaa
Totalt ohälsosamt  
28 apr 18 av medlem: Skogsluvan1
http://www.doktorn.com/artikel/magsjuk-av-kyckling 
28 apr 18 av medlem: Skogsluvan1
Förstår ni inte att han driver? 
28 apr 18 av medlem: Jonnyj85
45 timmar i rumstemperatur för att värma och ge lite smak (baciller är goda). Gårdagens halva fick bara 20 timmar och var inte riktigt klar (för mild i smaken). Jonnyj85: Finns ingen anledning till att jag ska driva med nån, har ätit såhär i över 2.5 år (kycklingen inte långt ifrån samma tid, råa ägg började jag med ett år senare, och dricker nu 450-600/månad beroende på storlek). Det enda jag behöver förändra på är det onödiga intaget av droger som bröd och kaffe.. 
28 apr 18 av medlem: peo
Jo för jag är ganska säker på att E coli-bakterier smakar mums..... 
28 apr 18 av medlem: Sandrrrrra
Peo du vet väl att du skippar på proteinet i äggen när du inte tillagar det? och att äta mat sådär funkar till en viss mängd, kan inte äta det konstant. Nog för att chansen med sjukdomar är låga med dagens kontroller osv men fortfarande ohälsosamt för flera andra orsaker. Fan det här är något man skulle ha skickat in till SVT så dom skulle gjort ett reportage om dig och ditt liv 
28 apr 18 av medlem: fitspoblanke
Det är lite konstigt för det verkar inte som att du väger dig eller använder denna appen för viktkontroll. Lägger du upp såna här bilder bara för att få reaktion? 
29 apr 18 av medlem: IsabelleBr
Nu känner jag spontant att det är lite väl mycket slag under bältet mot Peo. Att äta rått kött förekommer och om han valt detta så är det hans grej, likt om någon tuggar i sig morötter och lägger upp detta i olika stadium från råa till soppa. Kött som tillagas bildar så kallade Heterocykliska föreningar/aminer eller med ett annat ord Mutagener och det är Mutagener som bildas mer ju mer du ''bränner'' kött. Mutagener har påvisat cancer hos djur, men inga studier har gjorts på människor. Att då äta rått kött nollar risken med mutagener via stekning/grillning/rökning. Det finns risker med all mat och om man tar något till det extrema så kommer det svinga tillbaka på något sätt. Själv använder jag detta som ett Forum / dagbok och inte en "app", så hur vi använder detta medium är våran egna ensak. Det finns säkert någon liten härlig funktion hur du tar bort någon från sitt flöde.  
29 apr 18 av medlem: Ronnie_I
Jag tycker att varje person får äta den kost hon/han vill, utan att behöva höra att man är dum i huvudet. Så länge han väljer att äta detta och vill äta detta, så förstår jag inte hur det påverkar andras liv? Nyfikenhet är det inget problem på, det var jag i början,nyfiken och chockad. Men vafan? Kommentarerna är nästintill oförskämda. Dessutom får man använda appen hur man vill. Jag tycker t ex att människor med ätstörningar inte ska befinna sig här, jag tycker stämningen blir triggad, jag blir så ledsen , spec att jag har vänner med ätstörningar (orkar inte höra mer liksom). Men skulle aldrig säga till någon, oh, denna app är inte för dig. Det som inte passar mig, skulle jag hoppa över. Slut. 
29 apr 18 av medlem: wada_
Ronnie: saaaant! 
29 apr 18 av medlem: wada_
Ronnie, det du nämnt med gifter som skapas vid tillagning av både protein (och ännu värre med kolhydrater, men jag låter andra äta vad och hur dom vill ändå) är en av anledningarna till att jag äter rått, men den största anledningen är att jag inte blir mätt eller nöjd på tillagad mat. Har nog mer eller mindre förbrukat de enzymer som behövs för att ta hand om enzymbefriad mat (som allt tillagat blir) genom att överäta i 30+ år. 
29 apr 18 av medlem: peo
Jag håller inte på uppdaterar min vikt varje dag som de som har våg- och kcal-skräck gör.. jag äter och bryr mig inte så mycket om hur mycket jag äter heller, loggar bara för att veta i efterhand och se förändringarna på intaget från genomsnittliga 4000kcal/dag (över en månad) till nu runt 2500. Den informationen räcker för mig. Gällande vikten så har jag varit mer eller mindre viktstabil i 2 år, tränar ingenting alls, äter enligt många (här) alldeles för många kcal och för mycket fett. 
29 apr 18 av medlem: peo
Hittade inte till den här sidan för att bedriva vikthets mot varken mig själv eller nån annan.. Hade bara (nästan) de funktioner jag ville ha för att kunna skriva in egna kombinationer av mat och egna recept (har alla privata), men nu när jag inte lagar mat mera så tappar just den biten lite funktion. Det som jag fortfarande har nytta av är den livsmedelsdatabas jag varit med och bidragit till ett antal gånger. Även det faller ju så småningom för att jag äter innehålls(förtecknings)befriad mat, men jag har en del att försöka välja rätt bland när jag ska knappa in. Har knappat in i stort sett allt jag ätit sen 2013. 
29 apr 18 av medlem: peo
https://www.amazon.com/JILL-Foxs-Food-Video-Vonderplanitz/dp/B001A0J974 
29 apr 18 av medlem: peo
http://www.wewant2live.com/ 
29 apr 18 av medlem: peo
https://www.amazon.com/Raw-Radiant-Secrets-Health-through/dp/1847285015 
29 apr 18 av medlem: peo

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


peo 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.