Yes! Äntligen gav det minus på vågen!!! Häromdagen när jag ställde mej på vägen kände jag bara total hopplöshet då vågen visade 82.7! Jag va så förbannad och lessen att jag hela tiden pendlar upp och ner, trots att jag inte slarvat avsevärt mycket. Däremot, var jag inne i mensperioden, och då lägger jag alltid på mej 1-2kg extra. Som är vatten antar jag. Men det tänkte jag inte på då. Då ville jag bara vräka i mej en chipspåse, slänga i mej barnens påskgodis (de äter inte godis så ingen tror jag är världens elakaste mamma som tar godis från barnen 😂) å bara dränka mina 'sorger'. Men nu har det visat minus så nu är jag glad igen! 😁

Har kommit igång med träningen ordentligt åxå.
Är ute och konditionstränar med intervaller. Hittade en app, 5K heter den, som ska hjälpa mej att kunna springa 5km (eller om den räknar Miles då den är engelsk? 🤔) inom 8v. Jag har kommit till v3 pass 1 och jag fick både hjärnblödning och hjärtinfarkt igår när jag skulle springa 3min. Men det gick!!!
Styrketräning kör jag åxå. Här kör jag runtastics appar Squats, situps, och pullups. Till squatsen kör jag dessutom 20kg extra för att få lite extra motstånd.
Sen kör jag lite basövningar som marklyft och skivstångsrodd för att träna upp ryggen lite mer..
slänger in lite axelpress ibland åxå.
jag kör träningspassen minst varannan dag. Men det kan bli upp mot 5 träningspass i veckan. Konditionen är dock varannan dag. Mellan joggingrundorna går jag en pw på ca 7km och försöker hålla en tempo så jag klarar den på dryga timmen. Idag spöregnar det dock så idag tror jag att jag å lilleman skippar den promenaden. 🙈 (Lite bekväm är jag allt 😉🙈)

Är lite dålig på att logga maten jag äter. Men ska försöka bli lite bättre på det. MÅSTE hålla koll så jag inte äter för mycket kolhydrater och protein. Även om jag tränar endel, så kan för mycket protein göra att jag inte tappar i vikt, har jag förstått när jag sökt hjälp när jag inte gick ner nått på flera månader. Jag vill ju dock inte minska i muskler så får inte bli ett underskott heller.

Jaja, dags å köra barnen till skolan.
Ha en alldeles superb dag allahopa! ❤️
80,3 kg Tappat hittills: 9,7 kg.    Kvarvarande: 15,3 kg.    Kosten följs: Ganska bra.

Visa kostkalendern, 24 april 2017:
1586 kcal Fett: 148,27g | Prot: 58,94g | Kolh.: 4,41g.   Frukost: Valio Smör Osaltat, Slanka Kokosolja, Kokt Ägg, Coop Bacon Skivat. Lunch: Kokosolja, Grönt Te, Valio Smör Osaltat, Ägg. Middag: Arla köket Smetana, Coop Bearnaisesås, Kokt Broccoli (Djupfryst), Kycklingfilé. mer...
1956 kcal Träning: Vila - 16 timmar, Sömn - 8 timmar. mer...
Tappar 0,5 kg per vecka

4 Anhängare    Stötta   


     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


johanna_h85 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.