Matdatabas och kaloriräknare  

Kikärt

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1523 kJ
18%
364 kcal
Fett
6,04g
9%
Mättat fett
0,626g
3%
Enkelomättat fett
1,358g
Fleromättat fett
2,694g
Kolhydrater
60,65g
23%
Socker
10,7g
12%
Fiber
17,4g
Protein
19,3g
39%
Salt
0,06g
1%
Kolestrol
0mg
Kalium
875mg
44%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
18%
av RDI*
(364 kal)
18% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (64%)
 
Fett (15%)
 
Protein (21%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
364
Fett
6,04g
Kolh.
60,65g
Prot
19,3g
Det finns 364 kalorier i Kikärt (100 g).
Kalorifördelning: 15% fett, 65% kolh., 21% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 msk 46
100 g 364
1 kopp 728

Relaterade typer av Kikärter:

Garbanzo Bönor
Kokta Torra Kikärter
Kikärter (Garbanzo Bönor, Bengal Gram) (Mogna Frön, Konserverad)
  Visa fler Kikärter näringsinfo

Relaterade typer av Bönor:

Bruna Bönor
Gröna Trädgårdsbönor
Svarta Bönor
Röda Bönor (Konserverad)
Gröna Strängbönor
Väl Tillagade Bönor (Burk)
  Visa fler Bönor näringsinfo

Se även:

Kikärtscurry
Olw Räfflade Kikärts Chips
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

ICA Basic Kidneybönor
Picadeli Bönmix Mukimame
Coop Blandade Bönor
Findus Vego Bolognese
Kung Markatta Mungbönor
Heinz Beanz In A Rich Tomato Sauce


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.