Matdatabas och kaloriräknare  

Pandalus

Räkor

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
418 kJ
5%
100 kcal
Fett
0,70g
1%
Mättat fett
0,500g
3%
Kolhydrater
0,90g
0%
Socker
0,00g
0%
Protein
20,00g
40%
Salt
2,00g
33%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 28 jan 21 10:07
5%
av RDI*
(100 kal)
5% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (4%)
 
Fett (7%)
 
Protein (89%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
100
Fett
0,7g
Kolh.
0,9g
Prot
20g
Det finns 100 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 7% fett, 4% kolh., 89% prot.

Relaterade Räkor från Pandalus:

Tigerräkor

Relaterade Fisk och Skaldjur från Pandalus:

Vannamei Räkor
Surimi Sticks
Bläckfiskringar

Fler produkter från Pandalus:

Kräftor
  Visa alla Pandalus produkter

Andra typer av Räkor:

Ugnsbakade eller Halstrade Räkor
Scampi Räkor
Ångkokta eller Kokta Räkor
Stekta eller Mörade, Panerade, Mjölade Räkor
Räkor
  Visa fler Räkor näringsinfo

Andra typer av Fisk och Skaldjur:

Hummer
Krabba
Bläckfisk
Musslor
  Visa fler Fisk och Skaldjur näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Koster Fiskarns Räkor
Pandalus Tigerräkor
Italiamo Mazzancolle Tropicali, White Tiger Prawns
NORDIC SEAFOOD Tempura Prawns
Green Hill Sallad Pasta Räkor
Ullmo Vannameiräkor


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.