Matdatabas och kaloriräknare  

Vitakrone

Räksallad

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1368 kJ
16%
327 kcal
Fett
33,80g
48%
Mättat fett
2,500g
13%
Kolhydrater
2,80g
1%
Socker
1,00g
1%
Protein
2,80g
6%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 21 mar 17 06:20
16%
av RDI*
(327 kal)
16% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (4%)
 
Fett (93%)
 
Protein (3%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
327
Fett
33,8g
Kolh.
2,8g
Prot
2,8g
Det finns 327 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 93% fett, 3% kolh., 3% prot.

Relaterade Såser från Vitakrone:

Romsås
Aioli
Hovmästarsås
Chilibearnaise

Relaterade Fisk och Skaldjur från Vitakrone:

Bearnaisesås
Skagenröra

Fler produkter från Vitakrone:

Pepparsås
Pasta Salad With A Creamy Sauce
Skagen Salad
Coleslaw
Mangosås
  Visa alla Vitakrone produkter

Andra typer av Såser:

Äppelmos
Salsa
Majonnäs
Ketchup
Olivolja
Sojasås
  Visa fler Såser näringsinfo

Andra typer av Fisk och Skaldjur:

Krabba
Bläckfisk
Musslor
Hummer
Räkor
  Visa fler Fisk och Skaldjur näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Prinsens Räksallad
Ullmo Vannameiräkor
Coop Panerade Fiskpinnar
Lidl Frutti Di Mare
Royal Greenland Räkor i Krispig Panering
Coop Kräftstjärtar i Lake


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.