Hjälp jag drunknar i överskottshud! Ett lyxproblem, jag vet, men det är verkligen jättejobbigt. De döljer mina magmuskler och hänger så tungt över magen. Magen ser svullen och trött ut. Jag känner mig vrålstark i bålen, och fast, men huden döljer allt! Vilken antiklimax. Jag trodde att bara man gick ner alla de där överskottskilona så var man klar. Nu visar det sig att det inte var så. Vafan gör jag nu? Får lite panik. Sommaren är ju här nu. Känns som beach 2018 inte kommer bli så fantastisk som jag först tänkt. Leden för gnället. Behövde få det ur mig. Sen behöver jag en plan. Den involverar vattendrickande och 17 liter hudkräm. KOM IGEN RÅ DUMMA HUD!!! 🙃😣

Visa kostkalendern, 24 maj 2018:
2155 kcal Fett: 107,10g | Prot: 160,40g | Kolh.: 133,35g.   Frukost: Kaffe med Mjölk, Hårdkokt Ägg, Hallon, Blåbär, Alpro Sojamjölk Lätt, Kellogg's Special K Red Berries. Lunch: Arla Keso Mini Naturell, Önos Jordgubbssylt Lågkalori, Blåbär, Jordgubbar. Middag: Citronsaft, Honung, Gullök, Guldfågeln Kycklingfärs, Ingefära, Blue Dragon Coconut Milk, Gul Paprika, ICA Morötter, Purjolök. Snacks/Annat: Önos Jordgubbssylt Lågkalori, Blåbär, Hallon, Lindahls Kvarg. mer...
2022 kcal Träning: Fitbit - 24 timmar. mer...

5 Anhängare    Stötta   

1 till 20 av 30
Kommentarer 
tycker det inte är gnäll! Håller dock med om att det är ett lyxproblem, men förstår frustrationen rejält! Har lite samma problem, hoppas att tiden ska justera det men vetefan, jag har ju dessutom tiden emot mig! Gammal som fan, huden är ju inte lika flexibel längre! Men tror du inte tiden fixar det? 
25 maj 18 av medlem: findus72
Findus hur många kilo har du gått ner? Jag har gått ner 18 kilo. Kilona trillade av snabbt på kort tid. Kanske lite väl snabbt men eftersom jag har utmattningsproblematik så kan jag inte styra helt när kroppen bestämmer sig för att släppa stressfettet. Tycker väl egentligen att huden borde kunna dra ihop sig hela vägen. Det är ju ingen groteskt stor yta som jag minskat runt kroppen liksom 😂 Ålder spelar in också såklart men jag tänker att sköter man sina andra kort bra så borde det påverka marginellt. Solen torkar ut mycket så jag tänker på att smörja in med solkräm ordentligt. Framför allt runt problemområdena. Och sola "lagom" mycket. Och smörja med återfuktande fet kräm efter dusch (jag kör Nivea, den fetaste runda platta burken). Och försöker att ha med mig vattenflaskan överallt så jag inte glömmer bort att dricka.  
25 maj 18 av medlem: Sandrrrrra
Eftersom jag jobbar som kock, dricker man alltid massor annars blir det problem! Har gått ner ungefär lika mycket som du, sedan 1 januari! Är extremt nöjd med hur mycket muskler jag lyckats behålla under denna perioden, så jag vet att det mesta är fett, förutom några kilo vatten såklart eftersom jag fortfarande äter rätt lite kolhydrater! Men har fortfarande mycket fett jag vill bli av med och hoppas hjärnan klarar fixa de sista kilona. Har märkt att jag inte är lika fokuserad längre och tänker inte längre som jag gjorde för någon månad sedan. 
25 maj 18 av medlem: findus72
Du menar att du inte är lika fokuserad på viktminskningen längre? Har det påverkat din vintnedgångsprogress något? Om inte så låter det positivt på ett sätt. Att du slipper fokusera kan betyda att din hjärna har lärt sig det nya tankemönstret och kräver mindre fokus från dig. Du vet hur man gör och nu går det mer på autopilot. Eller? Så är det iallafall för mig. Men jag har nått min målvikt och vill bara hålla det medan jag ökar muskelmassa.  
25 maj 18 av medlem: Sandrrrrra
Måste vara en grym fördel för dig att ha matlagning som profession på denna resa. Då är det inte obekant för dig att sätta dig in i macronäringsämnet och anpassa din egen kost, och få det att smaka bra. Där har jag mycket att lära känner jag. 
25 maj 18 av medlem: Sandrrrrra
Jag har gått ner 28 kg på 15 månader. Huden har dragit ihop sig väldigt bra, men just bristningarna på magen är inte smickrande. Ser ut som om jag var 80 år. 
25 maj 18 av medlem: jean1molin
28 kg är respekt! Finns extrema fördelar jobba som kock! Man blir inte så hungrig och jag vet precis vad jag får i mig! Men finns också några nackdelar finns en hel del kcal från provsmakande som man inte kan komma undan ifrån! Jag tycker jag är väldigt duktig på hur energikällor påverkar kroppen och vad man bör äta beroende på vad man gör mm. Men tar egentligen bara min information från medicinsk forskning och försöker använda flera olika källor för att verifiera vad som kan stämma! (Är utbildad samhällskunskapslärare på gymnasienivå också, lite har man lärt sig från det också ;) ) Vad jag gör är att när jag läser ett inlägg från tex tyngre.se. Vilket jag tycker har oerhört många bra skribenter men man ska veta att många av dessa är sponsrade. Vad jag gör är att jag följer deras rapporter som de uppger som källor. Tycker det är ett bra sätt att få en uppfattning om vad som är sant! Att gå ner i vikt är oerhört lätt om man har rätt mindset, jag upptäckte igår att jag inte har det. Helt plötsligt insåg jag att jag inte promenerat på typ tre veckor. För 4 veckor sedan letade min hjärna anledningar till att promenera, utan att jag behövde tänka själv. Nu är det inte så och det skrämmer mig! 
25 maj 18 av medlem: findus72
Ja... 😜 Har jobbat mycket inom restaurang. Båda mina föräldrar är/var kockar å drivit eget. Konstigt nog så har jag alltid varit mätt på jobbet utan att ens käka något, men väl hemkommen ätit som en varg.🤣 Jag läser också på tyngre, styrkelabbet, näringslära samt andra ställen. Tar till mig å testar. Framförallt gällande träningen, däremot kosthållningen är jag betydligt sämre på. Jag tycker det är lättare att hålla vikten genom att begränsa sig något men träna desto mer. Beror säkert på att jag är hopplöst rastlös ständigt å gillar mat.😁 
25 maj 18 av medlem: jean1molin
Är ju ofta så det funkar, kasst som diet! Nu har jag ju slutat i restaurang branschen och lagar mat till 50 kids och helt plötsligt finns det rast och dyligt som inte existerade när jag jobbade i restaurang. Då kunde jobba 8 - 15.30 med bara kallt kaffe och när man väl fick äta då var typ hjärnan inställd i panikläge och så åt man skit! Sedan vill jag bara skriva att jag inser att jag har fel flera ggr under min process och ändrar hur jag gör! Vill inte verka allt för dryg och allvetande! ;) När det gäller mitt gymmande gör jag på samma sätt som jag gjorde när jag började för 30 år sedan. Då läste jag alla alla BK som kom ut och så härmade man alla bodybuilders och tog deras övningar! Kör istort sett samma övningar idag förutom de som mitt diskbråk sätter stop för idag!  
25 maj 18 av medlem: findus72
Har samma problem, tappat nästan 30 kg sen jag ”tog tag i mig själv”, och hade väl nån naiv förhoppning om att huden skulle hänga med 😂 Hoppas din plan funkar! Behöver själv hitta nått som fungerar, särskilt till vissa ställen. 
25 maj 18 av medlem: hide_rules
Ha ha... Det stämmer definitivt det där med rasterna. Jag uppfattar inte dig som dryg Findus 72... Jag vill alltid lära mig så mycket jag bara kan. 👍 Åh... Har du tränat så länge? Häftigt. Önskar att jag hade gjort det tidigare. Jag fullständigt älskar styrketräning. Å jag anser att det absolut inte finns någon anledning att konstra till det. Lika bra att köra på ett koncept man trivs med samt utvecklas i. 
25 maj 18 av medlem: jean1molin
Samma problem här med överskotts hud jag är 53 o har gått ner 33 kg sen 1a augusti i fjol men de verkar som de blir bättre bara o kämpa på 😎 
25 maj 18 av medlem: tram65
nu ska jag inte överdriva men började när jag var 16, tränade i ett par år. när jag hamnade i värsta 30 års krisen började jag träna rejält igen. oerhört seriöst under flera år, åt rätt och blev rätt stark och fit! Men skadade min rygg 7 juni 2000 och orkade inte och slutade relativt med allt efter det. har försökt i omgångar efter detta börja igen! bland annat betalade jag typ 2 år på friskis och gick kanske 5 ggr! 😒 men bestämde mig på allvar att köra igång igen för lite över ett år sedan men mest av en annan anledning! jag ber om ursäkt katten för att ditt inlägg blir kapat! 😢 
25 maj 18 av medlem: findus72
Jag tror inte det finns något som kan fixa det mer än operation, tyvärr. När jag var 77 kg, och gick snabbt ner till 68, fick jag lös hy på magen. Inte jättemycket , men ändå märkbart, jag såg större ut i magen än vad jag var. Men jag brydde mig inte så mycket, för att jag väntade plastik kirurgi för mitt ärr på magen i september. De skulle klippa bort hela det gamla ärret och sy om något finare. Så kirurgen uppskattade att det fanns extra hy att klippa bort så det inte skulle bli för tajt. Tror du måste operera bort extra hyn, tyvärr . 
25 maj 18 av medlem: wada_
Vill bara tillägga att, visst, jag kanske är ung och har ung hud. Men min hud, på magen speciellt, har fått gå igenom en massa. Vet inte om det påverkat elasttisksksksksk (jag kan inte prata gud) där. Just nu ser det super bra ut och mitt ”nya” ärr, så mycket finare. 
25 maj 18 av medlem: wada_
Ingen fara findus. Kapa på 😂 jag är inte lättstött 
25 maj 18 av medlem: Sandrrrrra
Operera bort? Maj gadd neeej 🙈🙉 Jag lever på hoppet ett tag till.  
25 maj 18 av medlem: Sandrrrrra
lever i detsamma med huden. men hoppas att det försvinner med tidrnen mmmmmnm.... beror kanske på hur längesedan  
25 maj 18 av medlem: NB.Kondoski
Japp, slapp hud, det löser sig..eller inte. Jag nojjar mer om håret atm :/ 
25 maj 18 av medlem: Ronnie_I
Åh, det måste vara jobbigt. Har tyvärr inga bra tips och tackar bara gudarna att jag är ung och inte fått den problematiken trots -20 kg på ca 4 månader. Kanske går det att operera bort överskottshud? Har en släkting som gjorde det efter att han hade gått ner väldigt mycket. 
25 maj 18 av medlem: Ellen.L

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Sandrrrrra 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.