Upp som en sol och ner som en pannkaka. Det såg lovande ut igår tills magen plötsligt under dagen brakade ihop fullständigt. Pga fotproblem så äter jag full dos diklofenak sedan ett par dagar tillbaka och min mage klarar inte av maxdos (uppenbarligen). Nu får jag sänka dosen och öka upp kolhydratintaget så magen får lite att jobba med. Är så trött och orkeslös. Ingen kraft till träning idag. Kommer inte bli kul invägning efter det här. Inget vill falla på plats. Men det är väl så livet är ibland. Hoppas det går bättre för er andra ❤ Berätta gärna 👇 hur det går. Heja er!

Visa kostkalendern, 20 juni 2018:
1908 kcal Träning: Fitbit - 24 timmar. mer...

7 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Skit för dig Mijaao. Vad är det för problem med foten? 
20 jun 18 av medlem: AnTiMe710507
Hälsporre. Har sprungit långt de sista veckorna. Ökat från 1 mil till närmare 2 mil. Den ökningen har varit för snabb, inser jag nu i efterhand. Surt sa räven.... 
20 jun 18 av medlem: Sandrrrrra
Aj😦 Har haft en del problem med det. Skoinlägg var svaret för mig.  
20 jun 18 av medlem: Lillgrisen82
Krya på dig 
20 jun 18 av medlem: Lillgrisen82
Tack ❤ jag har iofs redan stöd inbyggt i skon. Men jag har ett par icebug-inlägg jag kan prova att sätta in. Hoppas det finns utrymme i springskon. Inte sugen på att köpa nya skor. 
20 jun 18 av medlem: Sandrrrrra
Ät omreprazol! Vad har du för fotproblem? 
21 jun 18 av medlem: Sommar18flickan18
Tack för tipset. Ska fråga sjuksyster i familjen om det är bättre att gå över till den eller om jag ska fortsätta på halv dos av nuvarande. Har fått hälsporre eller vad sjutton man kallar det. Hela senan i fotvalvet är inflammerat. 
21 jun 18 av medlem: Sandrrrrra
En gång inbokad stötvågsbehandlinfar kan var bra annars. Men då får man absolut inte äta antiinflammatoriska. Eller omega3 och liknande. 
21 jun 18 av medlem: Lillgrisen82
Ska stå: Ett gäng inbokade stötvågsbehandlingar... 
21 jun 18 av medlem: Lillgrisen82
Stötvågsbehandling....av foten? Sorry jag är lite bäng i huvudet just nu. Har inte orkat göra ett skit på två dagar. Helt slut i kroppen. Virka, äta och gå på toa...det är min huvudsysselsättning numera. En jävligt god midssommar på oss alla 🤣 
21 jun 18 av medlem: Sandrrrrra

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Sandrrrrra 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.