Alltså deppen är ju total.... Jag gjorde en omstart förra måndagen. Har skött kalorierna SLAVISKT under nu 1,5 vecka! Vägde in mig på 75,9 kg förra onsdagen. På typ lördagmorgon tjuvvägde jag mig och den stod på 74,3. Den här veckovägningen i onsdags vägde jag 74,7. Alltså ner 1,2 kg. Bra så. Men så tjuvväger jag mig ju och igårmorse hade jag ökat till 75,1 - för att idag ha ökat till 75,4??? Alltså VAAAD?? Sköter ju både mat och träning så bra?? Vill bara skita i allt!!!!! Är bara deppig och ledsen just nu!!!

Visa kostkalendern, 06 juli 2018:
1865 kcal Fett: 92,56g | Prot: 89,88g | Kolh.: 169,77g.   Frukost: Kaffe med Mjölk, Kokt Ägg, Arla Drick Kvarg Persika & Passion. Lunch: Rödbetor, Kalops, Potatis (med Skal, med Salt, Kokt). Middag: Gurka (med Skal), Tomater, Sallad, ICA Crème Fraiche, Jaktjournalen Viltpaj. Snacks/Annat: Vita Popcorn Poppade i Olja, Kaffe med Mjölk. mer...
2292 kcal Träning: Trädgårdsarbete (Trädgårdsskötsel) - 30 minuter, Fitbit - 23 timmar och 30 minuter. mer...

11 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Jag växlar mycket i vikt från dag till dag. I morse tjuvvägde jag mig och vägde nästan ett kg mer än i onsdags. Tror jag samlar på mig mycket vätska ibland. Jag försöker att inte känna mig nedslagen av det. Fokusera på att du faktiskt äter bra och lagom mycket. Till slut kommer det visa sig på vågen. 
06 jul 18 av medlem: miapia123
Tack snälla för peppen och stödet!!! Svårt med nederlag när man gått all in direkt från början och känner sig så duktig... :/ 
06 jul 18 av medlem: Sorsele
Förra gången jag gick ner i vikt upplevde jag att det gick lite trögt i början, som om kroppen inte riktigt ”kom igång” med viktnedgången förrän efter några veckor, fastän jag var noga med kalorierna och rent teoretiskt borde ha gått ner. Fortsätt kämpa på som du gör och ge det lite mer tid, så ska du se att det ger med sig 😊 (iaf enligt min erfarenhet haha, är ingen proffsdietist liksom) 
06 jul 18 av medlem: frikadeli
1 kg upp eller ner är normalt. Min kurva är jättehackig och jag postade ett liknande inlägg i början 😃. Men det går ner garanterat, om du bara följer planen. 
07 jul 18 av medlem: joreimer
Bli inte deppig! Tänk på att vikten kan variera mycket beroende på vad vi gjort/ätit. Har jag t.ex ätit väldigt salt mat eller mycket kolhydrater en dag så väger jag mer än jag ”borde” efteråt. Vikten pendlar fram och tillbaka och det är helt normalt! Och är man kvinna t.ex, så samlar man på sig mycket vätska kring mens och det får man ha i åtanke också när vågen säger +1 eller 2 kg och vägrar röra på sig under en veckas tid. 
07 jul 18 av medlem: nuxtheeggplant
Man får inte få panik över enstaka vägningar, det varierar en hel del från dag till dag. 
07 jul 18 av medlem: robhed
Förstår dig helt o fullt. Hela livet har jag kämpat med olika dieter inte en dag av normal kost tex konsumentverkets matkorg som ska va svensk standard låginkomst/ vårdsektor lön. Då skulle jag rulla fram om jag åt så mycket o aldrig skulle jag kunna hålla budget eller ha tid att vila så komplicerad mat o handling... De måste drömma ihop den. Kämpa vidare nedåt det är normalt med jojo upp o ner o platå. Men det är värt besväret att hålla fatsecrets nivåer. Jag kör 25% protein 20%fett 55% endast nyttiga kolhydrater( max 20g sockerarter) 1200kcal /dag o yinyoga en lugn stund hemma. Jag firar just 20kg viktnedgång här tog 1 år .. Men vill i mina gamla kläder för här är allt svindyrt. Kämpa kämpa för att Nå ditt mål sakta o tålamodet är viktigt att hålla. 
08 jul 18 av medlem: alvacasa
Tusen tack alla!! Tog en ”ledig dag” igår då vi firade en försäljning. Behövligt och åter med bra humör!! 
08 jul 18 av medlem: Sorsele
På Youtube så finns ett filmklipp där en tjej väger sig efter varje måltid en hel dag och väger sig i ytterligare 2 dagar för att visa hur mycket kost/träning/vattenintag påverkar vår vätskebalans. Hon pendlade typ +3 kg på en dag och det tog henne 2 dagar innan hon var nere på samma vikt hon hade när hon starta experimentet. så ja. vad vill jag ha sagt med detta? om du plötsligt ökar i vikt så har du troligen ätit mer kolhydrater kvällen innan, eller druckit dåligt eller kanske haft ett tungt träningspass. Så var stolt och glad över dina -1,2 kg för det andra +et är troligen bara vätska! kolla igen om några dagar så går det nog stadigt neråt igen :) 
12 jul 18 av medlem: shibbii
Men, va häftigt experiment ändå!! Men alldeles för triggande för mig.🙈 Men låter klokt faktiskt ändå, tack för din kommentar!!🤗 
13 jul 18 av medlem: Sorsele
Tack shibbii! Jag upplevde precis detta i går efter ett tyngre träningspass. Nu kan jag släppa tankarna på att jag gjort fel. Idag vägde jag in igen och blev åter glad! 
13 jul 18 av medlem: threeofcups
Sorsele: du har ju gjort en fantastisk resa! 👍😀 
13 jul 18 av medlem: threeofcups
Tack threeofcups!!!! Men du vet säkert att det mentala spökar sjukt mycket till och från.😕🤗 
13 jul 18 av medlem: Sorsele
Deppa inte ihop dig totalt. Vikten kan spela en. Ta det bara lugnt så löser det sig. 
14 jul 18 av medlem: AnnicaW69
när på dagen vägde du dig? De gör skillnad och sen väger man mer efter träning speciellt om man har träningsvärk då musklerna typ som svullnar medans dem växer  
14 jul 18 av medlem: jenniferahgren
Även vätskan gör att det spökar på vågen. Jag kan ibland få i mig 2-3l vatten extra vissa kvällar och ställer man sig på vågen då så har man gått upp 1-2kg xD Så mycket kan spela in i vikten och sedan när du väger dig. Jag kör alltid direkt på morgonen innan något kommer i min kropp.  
15 jul 18 av medlem: Song ji ra

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Sorsele 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.