Ketolasagnett med sallad och brie. 0g kollisar. Najs!

Visa kostkalendern, 29 augusti 2018:
2417 kcal Fett: 210,64g | Prot: 111,58g | Kolh.: 25,01g.   Frukost: Hellmanns Majonäs, Philadelphia Vitlök & Örter 11%, Oopsies, Scan Bacon, Vispgrädde, Kaffe. Lunch: Vispgrädde, Kaffe, Keto köttfärslasagnett, Spenat, Garant Brie Vit Mögelost 30%, ICA Romansallad. Middag: Garant Hollandaisesås, ICA Romansallad, Falkenberg Seafood Laxfilé, Garant Brie Vit Mögelost 30%. Snacks/Annat: Ketomousse choklad. mer...
2296 kcal Träning: Fitbit - 24 timmar. mer...

13 Anhängare    Stötta   

1 till 20 av 29
Kommentarer 
Ser gott ut! Vad har du gjort lasagnette på? 
29 aug 18 av medlem: chuur
Det är svingott. Jag steker köttfärs med vitlök. Skippar sånt med kolhydrater i som tex tomater och ökar på med tomatpurén istället. Kryddar. Har i buljong och något med styrka i som sambal oelek, ajvar osv och sen på med vispgrädde 40% och låter det koka. Varvar detta med kolhydratfri fettuccine i en form och toppar med gräddost. Smakar heaven! 
29 aug 18 av medlem: Sandrrrrra
du vill inte bygga muskler förmodar jag? 
29 aug 18 av medlem: vampishchimp2
Det är väl mer kolhydrater i tomatpuré än typ krossade tomater? :)  
29 aug 18 av medlem: bollen__
Det beror på vilka produkter du använder såklart. I tomatpure får du ut mer smak eftersom koncentrationen är högre. Du behöver inte då lika mycket som om du skulle ha i tomater. Självklart vill jag bygga muskler och det kan man göra i optimal ketos. 
29 aug 18 av medlem: Sandrrrrra
....påstås det 🤣 Vi får väl se. Jag äter inte ketogen diet för träningens skull utan för behandling av min hjärntrötthet. 
29 aug 18 av medlem: Sandrrrrra
Kolhydrater är icke essentiella, går utmärkt att bygga muskler utan. Ser jättegott ut! 
29 aug 18 av medlem: ifrpt
yes mjiaao då förstår jag. absolut ifrpt kolhydrater är inte essentiella, men ingen seriös träningsmänniska (som åstadkommit något) kör lchf någon längre period. finns något enstaka paleo exemplar men som sagt finns det orsaker till att folk som tävlar aldrig gör det.  
30 aug 18 av medlem: vampishchimp2
Ketogen diet är INTE samma sak som LCHF. Främst pga att du i LCHF diet aldrig når ketos, dvs det läget då kroppen drivs på fett och inte kolhydrater. Och det finns gott om tävlingsmänniskor (inte minst inom bodybuilding/styrketävling och lågintensiv tävlingssporter såsom långdistanslöpning som kör ketogen kosthållning. Jag föreslår att du googlar på Ketogenic diet. Finns massor att lära 😊 
30 aug 18 av medlem: Sandrrrrra
Här finns vidare information i ämnet: https://youtu.be/Of6DsUHDliA 
30 aug 18 av medlem: Sandrrrrra
Hur ska jag göra för att gå ner i vikt jag vill ha råd 
30 aug 18 av medlem: erika andersson
Det spelar ingen roll om man är i ketos eller inte, det går utmärkt att bygga muskler utan kolhydrater.  
30 aug 18 av medlem: ifrpt
Jag kör keto med. Det tog lång tid att komma ner till låga kolhydrat nivåer, men ingen äkta ketos ännu (men på god väg) det tar en stund 😁 Har aldrig mått bättre, än så länge 😜 Men det är klart, man ska inte gå hej och vild utan att läsa på om keto dieten. Det är viktigt med rätt fetter, grönsaker, massa vatten och fibrer. Sen ska man ha koll så man inte har för höga ketonvärden. När man tränar och käkar ketogenic diet så kan man samla och äta sina kolhydrater innan träning och proteinrikt efter träningen - för att orka och för att bygga upp musklerna.  
30 aug 18 av medlem: chuur
Spännande Chuur :) kör du ketostix för att mäta din ketonnivå? Jag testar morgon och kväll för att se progressen över dagen.  
30 aug 18 av medlem: Sandrrrrra
Jag kände behöv för att ändra matvanor för att må bättre och denna dieten passar mig ganska bra 😊 (har en ”söt tand” periodviss 😁). Jag mäter varannan el var tredje dag (dyra teststickor), betaketonkropar brukar vara lite lägre på morgonen och lite högre på eftermiddag. Än så länge har jag kommit till 0.8 mmol/L. Hur går det för dig? 
30 aug 18 av medlem: chuur
Jag är en riktig godisråtta och älskar allt sockrigt och fett. Wienerbröd och smågodis kan jag gå över lik för 🤣 så jag måste hitta bra ketorecept känner jag. Det är a och o och får vara prio 1 nu i början. Ketonkropparna ska väl vara lägre på morgonen väl? Energibehovet vid sömn är ju minimal och då behöver kroppen inte producera lika mycket ketoner...? Eller har jag fel? 
30 aug 18 av medlem: Sandrrrrra
Jag ligger på 0,5 isch på morgonen och framåt kvällen ligger jag mer mot 1 (typ, ketostix är ju ett väldigt trubbigt instrument). Jag vill hamna i optimal ketos, dvs mella 1,5-3 men det går trögt. Är bara på dag 9 med ketokost och det kan ta sin tid att få kroppen att ställa om sig helt.  
30 aug 18 av medlem: Sandrrrrra
Det kan vara, inte undersökt det på djupet. Men kroppen behöver energi på natten med, det är bara att den kommer från lever istället för maten man äter direkt ☺️ Jag hoppas att du kan hitta ngt smaskens bland recepten från länken. Jag är oxå den enda hemma som käkar keto, känns inte alltid lätt. För chokladbollar skulle jag mixa haaselnötsmjöl eller mandelmjöl (ca 200g) med kokosolja (ca 200g), kakao, god proteinpulver (typ 60g), psylliumhusk eller hela linfrö (ca 40-50g, för fibrer). Sen kan man mixa och tillsätta frysta hallon (ca 100-150g) och rulla bollarna i riven kokos eller kakao. Mängden är på ett ungefär. Smaskens 🤤 Tänk på att kokosoljan ska inte hettas upp och att den blir stenhårt när man tillsätter frysta hallon, så det är bra att ha med hallon sist 😁 
31 aug 18 av medlem: chuur
Jag orkar inte alltid tänka på maten, så fetbomber är ett bra alternativ för mig någon gång under dagen, de håller hunger/suget borta och man kan göra en större mängd. Pankakor på mandelmjöl, ägg, husk och mjölk är goda med 😍 
31 aug 18 av medlem: chuur
Chuur tack för alla tips 😍 Kan du inte göra livet enklare för mig och flytta in hos mig istället? 😘🤣 Jag tar en tårtbit brieost när jag är sugen. Fettbomber låter lite sliskigt...men jag ska inte uttala mig mer än så innan jag testar. Så jag ska göra dom idag. Och chokladbollarna. Gud vad spännande 😋 
31 aug 18 av medlem: Sandrrrrra

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Sandrrrrra 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.