Bevisar bara att dem är svin. Jag har varit så spänd och nervös över sista lönen efter hotet att inte få den och allt annat att detta kommer förfölja dig resten av livet och all skit jag fick. Jag fick lönen idag MEN, jag fick mindre lön så jag vet inte om hon var ett svin nu och drog bort en del dagar för mig nu för vara elak eller drog extra på skatten för jäklas med mig. Ingen aning vad hon har gjort då jag inte har fått något om lönen på mailen än. Jag fick lön ändå så är nöjd på ett sätt så känns bra att gå vidare nu men ska man göra rätt så säger alla i familjen och min nya chef att man borde anmäla dem eller gå vidare. Men jag tror inte jag orkar det. Mitt psyke kommer inte nog klara en sån kamp, jag vet inte. Jag kommer i alla fall inte hålla tyst om allt när någon frågar om det stället.

Nu blir det fullt ös med träning för nå mina mål i träning och kost och fitness. Jobba på som fan med jobbet så vi slår ut dem jävlarna. Nu planerar vi att ge oss på julmarknaden i min kommun till jul också bara för synas mer och för jäklas med mitt gamla jobb och sno kunder.

8 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Ibland är det lättast att bara låta saker och ting vara. Dock kanske du är som jag, dvs inte långsint men som inte heller glömmer vad man utsatts för. ”Hämnd” är ju en rätt som bäst serveras iskall ju. Har med tränat på varje dag nu. Sådan skön känsla med träningsvärken från helvetet i magen och trötta armar och ben. Känpa ❤️ 
24 okt 18 av medlem: HobbeTiger
Ja jag kommer alltid bära med mig ärren dem har get mig men jag känner att lättast är att gå vidare och bara slå ut dem med att ta kunder istället. Bara kämpa på med nya jobbet och kämpa på med träning och kost. Jobba i tystnad och låt din framgång vara ditt ljud eller vad man ska säga på svenska.  
26 okt 18 av medlem: Song ji ra
Bra inställning. Du är starkast och snyggast. Tränat som tusan i veckan. Träningsvärk i magen, men glad inombords. Lyxat till det med tacos idag! 
26 okt 18 av medlem: HobbeTiger
Gött. Jag missa träning då jag sov hos chefen torsdag till fredag och slarvat med maten igår efter för lite sömn hos henne och sen massa jobb igår. Men han träna lite igår och la mig direkt. Idag är jag piggare och så får jag se när jag kommer hem. Är jag hemma tidigt så ska jag fan köra ett hårt pass för hela kroppen.  
26 okt 18 av medlem: Song ji ra
Alltid svårt med balansen sömn, kost, jobb och träning. En annan tränar mest på arbetstid med instruktörer som håller pass, gym samt ett och annat pass med löpning, utegym och Gun-Ex. Idag blir det mest hushållstjänst då det skall städas och lagas god mat. Träna hårt och skoningslöst, men försiktigt. ❤️  
27 okt 18 av medlem: HobbeTiger
Låter bra :) Har jag fast vilka tider jag ska jobba så är det lätt att ha koll på mina 8 timmars sömn men nu är det kaos för mig och chefen och vi har så mycket just nu så vi har inte kommit in i något system eller rutiner så vi vet inte hur vi ska jobba så vi kör på bara xD Men vi hoppas vi kan få till ett chema mycket snart för mig.  
27 okt 18 av medlem: Song ji ra
Förstår att det kan vara påfrestande att ta strider. Kan du vända dig till facket så de kan driva ditt ärende? Lönespecifikation skall du absolut ha så du kan se varför det diffar i utbetalning mot vad du förväntade dig. 
27 okt 18 av medlem: jean1molin
Vet inte jag är ju inte med i facket sp vet inte om dem skulle vilja hjälpa en. Men min nya chef sa att jag kan ringa kommunen och sånt och rådfråga dem och prata om händelsen så någon får reda på vad som händer men som sagt. Ibland är det bästa att vara tyst och slå ut dem på ett annat sätt i tystnad.  
27 okt 18 av medlem: Song ji ra
Det finns alltid någon som kan hjälpa dig. Du behöver sällan anmäla själv och bära på det själv. Jag tror inte du går över det genom att låta det vara (du bestämmer självklart sj). Jag fick personligen hjälp av en kurator när jag skulle göra en anmälan på kirurgen (blev fel opererad). Det enda jag behövde göra var att berätta, sedan skrev hon allt själv, jag läste igenom, godkände och hon skickade det vidare. Tycker inte du ska låta det gå utan att de får konsekvenser.  
29 okt 18 av medlem: wada_
Ja... rådfråga är kanske ett första steg. Håller med om att ändå kräva sin rätt är på sin plats. Varför skall man låta andra själa från en? Sedan om man kan överlåta någon annan att driva det vidare är kanske att rekommendera. 
29 okt 18 av medlem: jean1molin
Tack för tipsen. Syrran tycker med jag borde gå vidare efter jag blev hotad att inte få min sista lön och att hon var otrevlig mot mig och sedan hota med att jag skulle bli återbetalnings skyldig och nu inte fick den lönen jag har jobbat ihop. Min nya chef är jäkla sugen på gå vidare och sätta dit dem för all skit jag har fått. Har inte fått lönspe än så ska be om den imorgon.  
29 okt 18 av medlem: Song ji ra

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Song ji ra 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.