Dessert typ kärleksmums utan socker och ngt mjöl. Kakan ger 4 stora bitar och varje bit med yoghurt el creme fraisch och mango och blåbär ger ca 250 kcal.

Visa kostkalendern, 30 september 2019:
1052 kcal Fett: 45,93g | Prot: 63,95g | Kolh.: 117,38g.   Frukost: Plommon, Kaffe med Mjölk, Arla Laktosfri Mellanmjölk, Kokt Ägg, Havregrynsgröt, Kaffe med Mjölk. Lunch: Champinjoner, Anamma Vegofärs, Paprika. Middag: Anamma Vegofärs, Kung Markatta Kokosolja, Gröna Ärtor, Morötter. Snacks/Annat: Kaffe med Mjölk, ICA Fryst Mango, ICA Frysta Blåbär, Kokosflingor, Kakaopulver (Osötat), Arla köket Laktosfri Turkisk Yoghurt, Garant Mjölk 3%, Banan, Kronägg Flytande Äggvita. mer...
14 kcal Träning: Samsung Health - 24 timmar. mer...

6 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Har du länk till recept? 😋 
30 sep 19 av medlem: Elin!!!
Min man som är kökschef till arbete laborerade liten stund i köket ikväll och kom ut med denna men han har redan kommit på nya sätt att förbättra den imorgon trots att jag tycker att den var jättegod. Så finns ej ett sånt recept men däremot kan du väl se innehållet på min sida? Jag är ganska ny på ;-)) 
30 sep 19 av medlem: Fyfabia
Ser gott ut, men nä, vi kan inte se vad du har ätit. Recept hade varit trevligt på den utvecklade versionen. Tack😋👍😀 
01 okt 19 av medlem: HeavyMia
Håller med HeavyMia! Fyfabia, om din make kommer ihåg så får han gärna anteckna ner receptet till oss som är sötsugna men som inte vill sväva ut för mycket 😋 Vilket fint stöd du verkar ha i maken för övrigt 🥰 Skall bli roligt att följa din resa mot ditt mål och alla fina matbilder som du lägger upp. Lycka till🙌🏼 
01 okt 19 av medlem: LindaCO
Sett en del recept på en slags kladdkaka där man kör avokado i smeten. Kan ju vara ett alternativ. Kallas Mudcake på engelska. Tror man kör dadlar ist för socker samt avokado ist för smör.  
01 okt 19 av medlem: Elin!!!

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Fyfabia 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.