Jag ger upp 😞 Jag kommer aldrig att lyckas. Så länge godis och socker existerar kommer jag alltid ge efter. Jag hatar detta, jag fattar inte varför alla andra kan lyckas men inte jag. Varför har jag ingen självdisciplin?
92,2 kg Tappat hittills: 0 kg.    Kvarvarande: 11,7 kg.    Kosten följs: Ganska bra.

Visa kostkalendern, 08 februari 2020:
1808 kcal Fett: 72,41g | Prot: 56,31g | Kolh.: 232,85g.   Frukost: Grillad Ostsmörgås. Lunch: Blandad Sallad, Taco eller Tostada med Nötkött, Sallad, Tomat och Salsa, Tacochips. Middag: Lönnsirap, Amerikanska Pannkakor. Snacks/Annat: GB Glace Sandwich, Räkmacka, Ländia Gammaldags Cocosbollar. mer...
Ökar 0,6 kg per vecka

14 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Har du testat och äta krom? Sötsuget försvinner verkligen. Heja dig 💪 
09 feb 20 av medlem: erika8104
Men vad gör det? GE EFTER! Men gör det med måtta. Ta en liten plopp. En isglass, sorbet eller en minimagnum, men håll resten av ditt kaloriintag. 
09 feb 20 av medlem: Marsaphir
jag har lyckats få bort sötsugen sedan jag började med rapid recovery smoothies. äter plantbased wholefoods. gör en smoothie om ca 75% gröna blad( tex spenat. grönkål . svartkål . broccoli . blomkål och 25% fryst frukt samt en vit ingefära. lite citron eller l7me och upp till 1 dl chia frön eller hela linfrön. det ersätter ca två hela måltider. har jag en sådan att suga på under dagen så är jag aldrig hungrig och jag får ett mål tillagad mat som tillfredsställer tuggbehovet. efter några veckor har upplevelsen av smak ändrats så att jag nästan mår dåligt av den extrema sötman i godis och dylikt.  
10 feb 20 av medlem: SvintoBella

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


maxochadam 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.