Under 100 kg för första gången på över 20 år. Gått ned 44 kg på knappt 6 månader. Gått ned närmre 50 kg sedan årsskiftet. Har 6 kg kvar till ett BMI under 30. Allt detta enbart med kost och motion. Helt på egen hand förutom sambons stöd.
99,5 kg Tappat hittills: 51 kg.    Kvarvarande: 5,7 kg.    Kosten följs: Ganska bra.
Tappar 1,2 kg per vecka

80 Anhängare    Stötta   

1 till 20 av 28
Kommentarer 
Superbra jobbat! Vilken bedrift. 💪👏👍🥳🍾🎉 
25 nov 20 av medlem: astho
Wow, vilket jobb! Härligt! 👏🏻 
26 nov 20 av medlem: OfficeQueen
👍 
26 nov 20 av medlem: jörgine
Wow!!! Vad grym du är!! Bra kämpat👏🏽💪🏽🤩 
27 nov 20 av medlem: Mathullda
Tack för era uppmuntrande kommentarer!  
27 nov 20 av medlem: Alfvenhierta
Så bra jobbat! Fortsatt lycka till dig😇 
27 nov 20 av medlem: 63sommar
Så sjukt grym du är! Vilket jobb du gjort och gör!  
28 nov 20 av medlem: Linda Söt
Heja! Så bra förebild! Bra jobbat! 👍👏👏👏👋⭐🌟🤎 Glad 1 advent! 🕯🎄🌟⭐ 
28 nov 20 av medlem: Moroten18
Grattis! Fantastiskt!!! 
29 nov 20 av medlem: HelenaKarl
Mycket bra jobbat. Hur många kalorier har du kört på. Jag tar nya tag igen. Börjar på 1500. 
29 nov 20 av medlem: Nonchis10
@Nonchis10, tack för ditt stöd. Kaloriintag har inte varit mitt huvudsakliga fokus. Jag har legat mellan 800 och 900 kalorier men tillåtit mig att någon gång ibland gå upp mot 1000. Fokus har varit att se till att jag varje dag förbränner mellan 2500 och 3000 fler kalorier än jag stoppar i mig. Det har för mig inneburit cirka 45 min på motionscykel varje dag i kombination med strikt lågkaloridet (Modifast) om cirka 850 kalorier fördelat på fyra måltider per dygn.  
30 nov 20 av medlem: Alfvenhierta
Det är inte många kcal/dag. Bra kämpat! Motion är ju så viktigt så det är trist när man inte kan röra sig pga skada och inte ens får vardagsmotion. Då är det bra att ha personer som du som pepp och som ger goda råd. Har du kompletterat med vitaminer och mineraler? Får själv sådana brister väldigt lätt. Då tryter orken fysiskt. Toppenfina siffror du uppvisar! Kul! 💥🥳👏👏👏🎉 
30 nov 20 av medlem: Moroten18
Nu blev jag lite förvirrad måste jag säga. Har du stoppat i dig 900 och bränt 2500-3000 kcal? Jag får inte ihop den logiken riktigt. Då blir det ju inget kvar. Jag hade nog svimmat med den lilla mängden om jag dessutom tränat. Se till att få i dig vitaminer åtminstone så du inte får i dig för lite näringsämnen. Det är ju inte bra att ligga för lågt för länge, särskilt om du tränar för musklerna behöver ju näring för att byggas upp. Tycker nog du bör öka till minst 1200 så inte din ämnesomsättning påverkas negativt. Det sliter på kroppen med för lågt näringsintag. Jag är imponerad att du klarat det och dessutom att du orkat träna. 
30 nov 20 av medlem: astho
Astho, korrekt. Jag ligger sedan wtt halvår på minus 2700 +/- kalorier per dygn. Mina värden är hur bra som helst. Däremot är det problematisk att du sprider pseudovetenskap och mansplianar. Lycka till med vad målsättning du har, men håll dig gärna borta från min hörna. ♥️ 
30 nov 20 av medlem: Alfvenhierta
@Moroten18, min kost innehåller alla vitaminer och mineralerer jag behöver. Jag lyckades för några veckor sedan övertyga vårdcentralen om att testa mina värden efter jag blivit lurad av sådan galenskap som andra användare så lättvindigt predikar här. Mina värden var perfekta. Jag använder Modifasts kostersättning. Samtliga deras LCD-produkter innehåller vad kroppen behöver. Att träna är mellan varven en utmaning men enda sättet att bli av med fett är att öka pulsen. Belöningen i att kroppen mår bättre har gjort det mentalt möjligt. Jag har också valt att förhålla mig vetenskapligt till det här projektet. En bra källa är www.traningslara.se där jag hittat ren fakta, befriad från kommersiella intressen och Lala dessa myter. 
30 nov 20 av medlem: Alfvenhierta
Jag menade inte att komma med pekpinnar utan det var av omtänksamhet. Mår du bra i ditt upplägg och du trivs med det så är det ju bara att fortsätta. Dock är inte träning ett måste för att gå ner i vikt men det skyndar ju på nedgången. Lycka till med kämpandet! 
30 nov 20 av medlem: astho
@Astho, jag förstår att din avsikt var god. Det blir dock knasigt när du kickar iväg förslag som saknar vetenskapligt stöd och som dessutom är direkt felaktiga. Absolut ser jag någon slags bakomliggande omtanke, problemet är helt enkelt att du har fel i det du skriver, att du utgår från myter, att du skriver mig på näsan kring mitt privata utan att jag bett dig om det och att du dessutom tycker dig ha rätten till det. Men det är lugna puckar. Jag tackar såklart för omtanken, även fast den var missriktad. 😘👍 I övrigt påverkas inte ämnesomsätt på det sätt du nämner. Den kost jag är tydlig med att jag använder innehåller det kroppen behöver i termer av vitaminer, miniraler, kolhydrater, proteiner och övriga näringsämnen. Jag äter således inte måltidsersättning utan kostersättning. Dessutom från den leverantör som är den enda på den svenska marknaden som sjukvården rekommenderar och som såväl överviktsenheten vid KI som nutritionsforskare vid Lunds universitet ställer sig bakom. Enda risken vid långsiktig lågkaloridiet är depression (utifrån att en ofta inte känner igen sitt eget utseende) och njursten. Alla andra risker som det florerar myter kring saknar vetenskapligt stöd och är huvudsakligen sådant som diverse kommersiella intressen ligger bakom. 
30 nov 20 av medlem: Alfvenhierta
Imponerande! Första dagen här idag och nu blev jag riktigt sporrad! Well done! 
30 nov 20 av medlem: holgersson72
@Holgersson72, tack för pepp! 😘♥️ Allt går med lite envishet och motivation! Lycka till även du med dina målsättningar! 
30 nov 20 av medlem: Alfvenhierta
Fy tusan vad bra gjort!!! Imponerad av ditt pannben! Jag blir även så glad att se att du inhämtar information från en sajt baserad på vetenskap och inte trams! Kan jag anta att du även följer sportscience.se? 
30 nov 20 av medlem: Hanna_lasson

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Alfvenhierta 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.