Så irriterande att de inte fixat buggen med vart ingredienserna ska hamna. Jag vill inte ha middagen registrerad på frukost och tvärtom. 🤬 Snacka om att ha försämrat denna app.

Visa kostkalendern, 07 maj 2021:
1622 kcal Fett: 80,83g | Prot: 49,27g | Kolh.: 167,50g.   Lunch: Pommes Frites, Ruccola Sallad, Rydbergs Hamburgerdressing, ICA Hamburgerost med Smak av Cheddar, ICA Gazpacho, ICA Hamburgerost med Smak av Cheddar, Pärsons Vegoskivor Original, Rydbergs Hamburgerdressing, Ruccola Sallad, Garant Brioche Hamburgerbröd. Middag: Garant Brioche Hamburgerbröd, Ekko Gourmet Rödbetsbiffar, Skåne Mejerier Filmjölk 3%, Pauluns Nötsmörsbakad Soft Müsli. Snacks/Annat: Marshmallows, Havrekaka, Kvarnvingen Chokladflarn, Marabou Daim, Kokt Ägg, Svennes Kaviar. mer...
1725 kcal Träning: Dammsugning - 1 timme och 30 minuter, Vila - 14 timmar och 30 minuter, Sömn - 8 timmar. mer...

15 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Kontakta dem. 
07 maj 21 av medlem: MamaMary69
Japp. Jag fick återkoppling idag att de håller på att kolla på det. 😊 
07 maj 21 av medlem: astho
Toppen  
07 maj 21 av medlem: MamaMary69
Oj, det har jag inte märkt. Men så har jag inte loggat maten på länge... Tycker det tar så lång tid. Ursäkt, jag vet... Och ganska så dum, eftersom jag ändå skriver in allt i min matdagbok... En vanlig, hederlig pappersdagbok. 
10 maj 21 av medlem: killjoy_20
Klaga inte för mycket så den stängs eller blir för dyr. Det är det värsta som skulle hända alla fina här. Jag har inte märkt nått fel på fullständiga websidan via mobilen, den går som jag vill iallafall. Använd den så långe så kan du koncentrera dig på bikinimåttet istället :-).  
10 maj 21 av medlem: alvacasa
Fast det är en bugg och då är det ju bra att de fixar det. Är jätteirriterande när matvarorna hamnar på middagen istället för lunchen för då ser man inte totalen när det hamnar hipp som happ. De verkade tacksamma i alla fall. Det funkar nog bra om man inte väljer från nyligen ätna eller att man typ alltid käkar havregryn på morgonen. Det är när man ätit havregryn till frukost tidigare men sen vill äta det på kvällen som det kajkar ur. Listan över nyligen ätna har blivit mycket längre vilket också är lite bökigt med tanke på att det inte är sorterat i bokstavsordning. Möjligt att webbläsaren funkar bättre men jag tycker appen är enklare när man sitter vid surfplattan. Finns lite andra knepigheter också vad gäller synkning mellan Android och iOS också men det har jag inte anmält in. Jag loggar alltid från surfplattan så då är det lugnt vad gäller den biten. Vikten uppdateras dock inte i mobilen när jag reggar den på iPaden men det kan man leva med. 
10 maj 21 av medlem: astho
Jag har också ett kollegieblock jag har skrivit av allt jag ätit, skrivit månadens kalori snitt. (som "back up". Har bara vart med om att gratistjänster plötsligt blivit nedspydda och nån dyr programmerare börjat busa lite innan nått annat företag tar över med lättklädda småflickor som reklam 
10 maj 21 av medlem: alvacasa
Alvacasa: Ja det får vi definitivt hoppas inte händer. Sen huruvida nån busat eller helt enkelt missat att testa förtäljer inte historien. Nånting gjordes i alla uppdateringen för nån vecka sen i alla fall. Man skulle ju kunna prova att ladda ner appen på nytt kanske få se om det blir nån skillnad. Förut var ju listan för kort istället och nu känns den jättelång. 
10 maj 21 av medlem: astho

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


astho 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.